Húsvéti tárkonyos bárány recept
90 perc
A Húsvéti tárkonyos bárány hozzávalói:
1 db bárány eleje
3 tojás
2 dl tejföl
kevés liszt
só, bors, ételízesítő, tárkony
A Húsvéti tárkonyos bárány elkészítési módja:
Puhára főzöm a bárány elejét 2 liter vízzel, néhány szál friss tárkonnyal és sóval. 3 tojás sárgáját 3 kanál tejföllel elhabarok, ha a hús puha, egy kis fazékba teszek 2 kanál lisztet, egy deci tejfölt, 3-4 kanál ecetet és annyi vizet, hogy híg habarék legyen és behabarom vele a tárkonyos főzőlevet. Még 5 percig főzöm a báránnyal, majd azt feldarabolva és a levével leöntve, puha kenyérrel tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gurzau.maria, 2010. márc. 15. 12:29
A húsvéti tárkonyos bárány elkészítési módja és hozzávalói.