Metélőhagymás pulykatekercssaláta recept


6 szelet füstölt pulykamellszelet
1 csomag metélőhagyma
6 szem olívabogyó
3 evőkanál ricotta
1 evőkanál fehérborecet
2 evőkanál olívaolaj
só, bors
A Metélőhagymás pulykatekercssaláta elkészítési módja:
Fél csomag újhagymát szeleteljünk fel, majd a félbevágott olívabogyókkal együtt keverjük össze a ricottával. Sózzuk, borsozzuk, majd rakjuk rá a pulykaszeletekre, és tekerjük fel őket. A tekercseket tegyük tálra, és az ecettel, olívaolajjal készített öntetbe szeleteljük bele a megmaradt hagymát, sózzuk, borsozzuk, majd öntsük a pulykatekercsekre.
Pirítóskenyérrel es egy pohár finom borral tálaljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: gurzau.maria, 2010. márc. 10. 12:34
A metélőhagymás pulykatekercssaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.