Mustáros-kefires csirkecomb recept
A Mustáros-kefires csirkecomb hozzávalói:4 csirkecomb
kevés vaj
1 pohár kefir
ételízesítő
grill fűszerkeverék
mustár
tej
sajt
tárkony
lestyán.
A Mustáros-kefires csirkecomb elkészítési módja:
Egy jénai tálat kivajazok, a csirkecombokat bekenem mustárral, ételízesítővel, grill-fűszerkeverékkel. Mehet a tálba. Egy pohár kefirbe teszek 1-2 tk. mustárt és szárított zöldfűszereket, jól összekeverem, majd a csirkére öntöm. Kevés tejet öntök alá, lefóliázom, majd mehet a sütőbe. Közepes lángon sütöm kb. fél órát, majd fólia nélkül, és megszórom reszelt sajttal. Vissza a sütőbe, amíg megpirul a sajt. Tsatsiki-salátával tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Mayramay, 2008. ápr. 28. 10:55
A mustáros-kefires csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.