Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustáros-kefires csirkecomb recept

Mustáros-kefires csirkecomb recept

A Mustáros-kefires csirkecomb hozzávalói:
4 csirkecomb
kevés vaj
1 pohár kefir
ételízesítő
grill fűszerkeverék
mustár
tej
sajt
tárkony
lestyán.


A Mustáros-kefires csirkecomb elkészítési módja:
Egy jénai tálat kivajazok, a csirkecombokat bekenem mustárral, ételízesítővel, grill-fűszerkeverékkel. Mehet a tálba. Egy pohár kefirbe teszek 1-2 tk. mustárt és szárított zöldfűszereket, jól összekeverem, majd a csirkére öntöm. Kevés tejet öntök alá, lefóliázom, majd mehet a sütőbe. Közepes lángon sütöm kb. fél órát, majd fólia nélkül, és megszórom reszelt sajttal. Vissza a sütőbe, amíg megpirul a sajt. Tsatsiki-salátával tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A mustáros-kefires csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook