Forró húsos kifli recept
A Forró húsos kifli hozzávalói:8 darab kifli
1 doboz darálthús konzerv
5 dkg puha vaj
2 ek.tejföl
reszelt sajt
1 tojás
só
bors
A Forró húsos kifli elkészítési módja:
A vagdalthúst villával jól szétnyomkodjuk, összekeverjük a puha vajjal, a tejföllel, a reszelt sajttal, a tojással, sóval és borssal. A kifliket hosszában kettévágjuk, a belét kivesszük és összekeverjük a masszával. A tölteléket visszatesszük a kiflikbe, megszórjuk reszelt sajttal, visszarakjuk a kiflik tetejét, és tepsire rakjuk. Előmelegített sütőben néhány perc alatt átmelegítjük
Ha marad a töltelékből, jó lesz melegszendvics-krémnek.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Mayramay, 2008. ápr. 28. 11:13
A forró húsos kifli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.