Húsvéti palacsinta recept
A Húsvéti palacsinta hozzávalói:8 db sós palacsinta
25 dkg főtt sonka
1 ek liszt
4 dl tejföl
20 dkg gomba
petrezselyem zöld
só
bors
olaj
2 fej vöröshagyma
A Húsvéti palacsinta elkészítési módja:
Aprítsuk fel a főtt sonkát, majd keverjük a tejföllel krémes masszává. Töltsük meg a palacsintákat ezzel a töltelékkel batyuszerűre. Közben pirítsuk meg a hagymát egy kevés olajon, adjuk hozzá a szeletelt gombát és a petrezselyem zöldet. Szórjuk meg liszttel, majd engedjük fel vízzel. Fűszerezzük meg, majd a maradék tejföllel keverjük össze és forraljuk fel. Rakjuk a batyukat kiolajozott tűzálló tálba, majd körítsük a mártással. Petrezselyem zölddel megszórva tálaljuk.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2014. ápr. 21. 12:24
A húsvéti palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.