Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Húsvéti palacsinta recept

Húsvéti palacsinta recept

A Húsvéti palacsinta hozzávalói:
8 db sós palacsinta
25 dkg főtt sonka
1 ek liszt
4 dl tejföl
20 dkg gomba
petrezselyem zöld

bors
olaj
2 fej vöröshagyma


A Húsvéti palacsinta elkészítési módja:
Aprítsuk fel a főtt sonkát, majd keverjük a tejföllel krémes masszává. Töltsük meg a palacsintákat ezzel a töltelékkel batyuszerűre. Közben pirítsuk meg a hagymát egy kevés olajon, adjuk hozzá a szeletelt gombát és a petrezselyem zöldet. Szórjuk meg liszttel, majd engedjük fel vízzel. Fűszerezzük meg, majd a maradék tejföllel keverjük össze és forraljuk fel. Rakjuk a batyukat kiolajozott tűzálló tálba, majd körítsük a mártással. Petrezselyem zölddel megszórva tálaljuk.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A húsvéti palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook