Húspástétom recept

50 dkg sertéshús
1 nagy fej vöröshagyma
3 evőkanál olaj
pirospaprika
majoranna
só
4 keménytojás
1 evőkanál vaj
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál mustár
A Húspástétom elkészítési módja:
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockákra vágott húst, paprikával, majorannával, sóval fűszerezzük. Lefedve, lassú tűzön, rövid lével puhára pároljuk. Ha lehűlt ledaráljuk. A főtt tojásokat villával összetörjük és a húsmasszához adjuk a zúzott fokhagymával, a vajjal és a mustárral együtt, amikkel alaposan összedolgozzuk.
Zsemlét, vagy toastkenyeret vastagon megkenünk a pástétommal és zöldpaprikát teszünk rá.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2012. máj. 4. 08:34
A húspástétom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.