Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Zöldséges-húsos ragu recept

Zöldséges-húsos ragu recept

A Zöldséges-húsos ragu hozzávalói:
1 kg csirkemell
0,5 dl olaj
2 fej hagyma
1 fej fokhagyma.
bors, majoranna, rozmaring, pirospaprika, só
1-1 piros, sárga és zöld húsú paprika
1 sárgarépa
1 fehérrépa
2 db paradicsom
1 dl sűrített paradicsom
1 kukoricakonzerv


A Zöldséges-húsos ragu elkészítési módja:
4-5 szem kisebb burgonya A hagymát olajon üvegesre pirítjuk, hozzádobjuk a fölcsíkozott húst. Kis pirítás után hozzáadjuk a karikára vágott répát, kukoricát, majd az apróra vágott többi zöldséget. kivéve a burgonyát, ezt csak negyedekbe vágjuk. Felengedjük vízzel. Fűszerezzük, puhára főzzük. Tésztával tálaljuk.

Jól melegíthető, laktató fogás, és másnapra az ízek még jobban összeérnek.


Kategória: Egytálételek receptjei


A zöldséges-húsos ragu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook