Padlizsánkrémem recept
A Padlizsánkrémem hozzávalói:2 nagyobb padlizsán
1 fej hagyma
só
1 tojássárga
mustár
pár csepp citromlé
olaj
A Padlizsánkrémem elkészítési módja:
Megsütöm sütőben a padlizsánt kb.20-25 percig. 10 perc sülés után megfordítom. Miután megsült megpucolom, a héja ilyenkor könnyedén lejön. Ezután hagyom kicsit lecsöpögni. Utána összeaprítom és a hagymával együtt turmixgépbe teszem vagy botmixerrel összenyomkodom. Keverek majonézt a tojássárgájából a mustárból, olajból, citromléből. Összeöntöm a padlizsánt és a majonézt, egy utolsó mixerelés és kész! Pirítósra kenve Isteni!
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Spinedastar, 2012. ápr. 2. 12:11
A padlizsánkrémem elkészítési módja és hozzávalói.