Húsos ragu recept
A Húsos ragu hozzávalói:kb 40 dkg hús,vékony csikokra vágva
1 nagy hagyma apró kockára vágva
1 doboz vörös bab
1 kaliforniai paprika kockára vágva
1 cs petrezselyem apróra vágva
1 evőkanál liszt
2-3 dl tejföl
só
bors
zsir v.olaj
A Húsos ragu elkészítési módja:
A hagymát megpároljuk,rádobjuk a húst,és fehéredésig kevergetjük.Ráöntjük a bab levét,és annyi vizet ami éppen ellepi.Sózzuk,borsozzuk,ha puha a húsi beledobjuk az apró kockára vágott paprikát,babot,és behabarjuk.Utánna izesitjük,só,bors,és beledobjuk az apróra vágott petrezselymet.
Mindenféle húsból elkészithető,sertés, pulyka csirke,mindegyikkel más ize van.Tésztával a legfinomabb,de jó rizzsel is.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: smudlaagi54, 2007. nov. 27. 08:38
A húsos ragu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.