Stefánia vagdalt sárgarépával töltve recept

1 kg darált hús
2 tojás
2 áztatott zsemle
3 fej fokhagyma
kis fej vöröshagyma
2 teáskanál pirospaprika
só
bors
1 piros kaliforniai paprika (kockára vágva)
Valamint:
4 vastagabb sárgarépa
20 dkg trappista sajt (felszeletelve)
A Stefánia vagdalt sárgarépával töltve elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrtam, fele adagot kizsírozott tepsibe raktam, megformáztam, és rátettem a sajtszeleteket, arra a sárgarépát, amit előtte egészben kicsit megpároltam, a répákat pedig befedtem a sajtszeletekkel a végén rátettem a hús másik felét is. Meglocsoltam olvasztott zsírral, és kb. 1 óráig sütöttem, azután a fóliát levéve kicsit megpirítottam. Hidegen és melegen is finom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2012. okt. 26. 07:45
A stefánia vagdalt sárgarépával töltve elkészítési módja és hozzávalói.