Húsos karfiol recept
A Húsos karfiol hozzávalói:50 dkg sertéslapocka,
2 db vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
2 paradicsom,
1 kg karfiol,
2 ek. olaj,
só,
bors.
A Húsos karfiol elkészítési módja:
A húst kockákra, a hagymákat apróra vágjuk. A paradicsomot meghámozzuk és felnegyedeljük. Az egészet egy tűzálló tálban összekeverjük, sóval, borssal meghintjük és kb. 45 percig sütőben sütjük. A karfiolt rózsáira szedve, sós vízben 2-3 percig főzzük, majd leszűrjük. A húst a karfiollal összekeverjük és a sütőbe visszatolva még 15- 20 percig sütjük. Párolt rizzsel is kínálhatjuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Lolita63, 2011. jún. 27. 14:22
A húsos karfiol elkészítési módja és hozzávalói.