Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Húsgombóccal töltött gomba recept

Húsgombóccal töltött gomba recept

A Húsgombóccal töltött gomba hozzávalói:
30 dkg darált sertéshús
6 nagyobb gomba
10 dkg reszelt sajt
1 paradicsom
1 sárgarépa
1 vöröshagyma
őrölt pirospaprika

bors
olaj


A Húsgombóccal töltött gomba elkészítési módja:
A kockára vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük,hozzáadjuk a darált húst,sózzuk borsozzuk.Keverés közben megpirítjuk.Kevés vizet öntünk rá és hozzáadjuk a kis kockára vágott paradicsomot és sárgarépá,kevés őrölt paprikát is adunk hozzá.Az egészet puhára pároljuk.Ha szükséges öntünk még alá vizet. A megmosott gombának kiszedjük a tönkjét,enyhén sózzuk,borsozzuk.A gombákat megtöltjük a húsos töltelékkel,majd ráfektetjük a félbbevágott tönköket ízlésesen. 15 percig 180 fokos sütőben sütjük.Megszórjuk reszelt sajttal és örölt paprikával majd még 1 percig visszatoljuk a sütőbe. Párolt rizzsel tálaljuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A húsgombóccal töltött gomba elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook