Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Húsgombóc recept

Húsgombóc recept

Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Húsgombóc hozzávalói:
Darált hús 1/2 kg lehetőleg Pulyka vagy csirke,
3-4 e.k. zabpehely
2db tojás
ízlés szerint vöröshagyma és fokhagyma reszelve


A Húsgombóc elkészítési módja:
A zabpelyhet egy kis tálba tesszük és vizet öntünk rá pár percig hagyjuk ázni hogy megszívja magát vízzel, majd leöntjük róla és a darált hússal összekeverjük,bele ütjük a tojásokat a hagymákat bele reszeljük és sóval borssal fűszerezzük majd vizes kézzel gombócokat formálunk belőle.

Az így készített keveréket felhasználhatjuk, töltött paprika-káposzta, fasírt,és rakott zöldségek készítéséhez


Kategória: Húsételek receptjei


A húsgombóc elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook