Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Húsgolyók tejszínes mártásban recept

Húsgolyók tejszínes mártásban recept

A Húsgolyók tejszínes mártásban hozzávalói:
1 kg darált hús
2 vöröshagyma
2 tojás
3 gerezd fokhagyma
5 dl főzőtejszín
25 dkg reszelt sajt
só, bors, ételízesítő


A Húsgolyók tejszínes mártásban elkészítési módja:
A darált húshoz hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a tojást, majd fűszerezzük. Golyókat formázunk belőle, hőálló tálba tesszük, 180 fokon kb. 15 percig sütjük. Lereszeljük a sajtot, összekeverjük a tejszínnel fokhagymával. Leöntjük vele a húst, és még 25 percig sütjük. Burgonyapürével tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A húsgolyók tejszínes mártásban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook