Húsgolyók tejszínes mártásban recept
A Húsgolyók tejszínes mártásban hozzávalói:1 kg darált hús
2 vöröshagyma
2 tojás
3 gerezd fokhagyma
5 dl főzőtejszín
25 dkg reszelt sajt
só, bors, ételízesítő
A Húsgolyók tejszínes mártásban elkészítési módja:
A darált húshoz hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a tojást, majd fűszerezzük. Golyókat formázunk belőle, hőálló tálba tesszük, 180 fokon kb. 15 percig sütjük. Lereszeljük a sajtot, összekeverjük a tejszínnel fokhagymával. Leöntjük vele a húst, és még 25 percig sütjük. Burgonyapürével tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2017. máj. 26. 06:50
A húsgolyók tejszínes mártásban elkészítési módja és hozzávalói.