Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Honnan tudhatom, hogy tetszem neki? Mi a flört? fórum

Honnan tudhatom, hogy tetszem neki? Mi a flört? (beszélgetés)

15. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 19. 15:10
Ha magadból kiindulsz hogy te mit szoktál csinálni ha egy férfi tetszik. Szerintem ez nincs nemekre bontva, sokkal inkább a személyiségjegyek ütköznek ki. Van aki bátrabb, van aki tartózkodóbb.
14. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 19. 15:08
Minimum a szemkontaktust fenntartja, a közeledben van, bókol, érdeklődik, netán közös programra hív.
dec. 19. 14:42
Azt lehet érezni.
12. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 19. 14:07
Szerintem ha nem érzel semmit akkor nincs is semmi. Én mindig éreztem ha tetszettem valakinek. Jobban néz, többet mosolyog, kedvesebb…
dec. 19. 07:02

Csak észreveszed, ha valaki kedvesebb és figyelmesebb veled, mint általában. Vagy azt, ha valaki kifejezetten keresi a társaságodat. Esetleg elhív ide-oda. Kifejezetten jó vele beszélgetni, úgy érzed, érdekli, amit mondasz. Sokszor néz a szemedbe, és mosolyog közben. Néha megérint. Ezer jel lehet.

Ha nagyon nem megy, nézz meg pár romantikus filmet.

dec. 18. 20:40
Hát pl azt mondja hogy meghívhat e egy kávéra, vagy megkínálhat e bármivel. Megkérdezi hogy hogy vagy, megdícsér, megsimogat, burkoltan érdeklődik a magánéletedről, stb. Aztán ha te nem csinálod ugyanezt akkor tudja hogy ez nem kölcsönös, ha meg igen, akkor úgy veszi hogy bátorítod.
dec. 18. 19:37
A töketlenek.
8. Boch (válaszként erre: 7. - Vigyefene)
dec. 18. 19:32
De ki hord kalucsnit a dudor alatt?
dec. 18. 19:04
Valahol a nadrágszíja alatt van az a durva rész, amit cipzárnak neveznek. Ott kidudorodik neki, valahogy cipőhosszan, ami nem 12, hanem 13 cm. hosszú.
6. srcrss (válaszként erre: 5. - Pulcsis)
dec. 18. 18:33
:D
dec. 18. 18:32
Az óvodában kezdődik, a hajhúzással. Aztán az iskolában elveszi a tollad. Később olyanokat mond, hogy belepirulsz. Következő lépés hogy a füledbe súgja hogy megd.gna És végül befejeződik a hajhúzással. Ördögi kör ez kérem szépen 😅
4. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 18. 18:02
Hány éves vagy?
3. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 18. 17:54

Azok a kapcsolatok,amik csak úgy lettek,hogy lettek? Gondolom azért azoknak is voltak jelei?

Nyilván egy kölcsönös érzelem csak kialakul először,majd abból születik egy "kapcsolat"

dec. 18. 17:38

"én soha nem veszem észre"

Ezen nem tudunk segíteni.

dec. 18. 17:32

Ha tetszek egy férfinak honnan tudom ? Honnan tudom ha flörtől velem ?

Mik a jelek összességében.

Nem volt sok kapcsolatom ,de azok csak úgy lettek. Nincs nagy tapasztalatom ilyen téren. Mondják hogy látom a szemén ,ahogy néz rám stb. De én soha nem veszem észre béna vagyok az ilyenben.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook