Honnan tudhatom, ha a barátom eljegyzésre készül? (beszélgetős fórum)
???
Mi volt?
Nagggyon jó humorod van :D :D :D. Konkrétan szét nevettem magam a hozzászólásodon :D :D :D.
A téma viszont azért elég komoly. Már csak azért is, mert:
Ildikó: a 6. hozzászólásodban 2 éve ismered,
a 10. hozzászólásodban 2 éve kerültél vele kapcsolatba, de 4 éve szemelt ki magának,
a 28. hozzászólásodban 3 éve ismered.
Kicsit zavaros ez az egész, nekem valami nem o.k. a történetben. De mondjuk, hogy nem figyelünk oda az ilyen apró részletekre, és csak a kérdésre próbálunk koncentrálni, válaszolni.
Nem tudhatod, hogy eljegyzésre készül, mert valóban lehet valami negatív is a meglepetés (tiszta szívemből kívánom, hogy ne így legyen!). Én a helyedben nem pörgetném rá magam az eljegyzésre, mert nagyon reménykedni valamiben, aztán nem azt kapni, amit várt az ember, nagy fájdalom. Szerintem csak éld meg Vele a Valentin napot, és ennyi. Ha eljegyez jó, ha nem, akkor is megy tovább az élet, Vele közösen. Vagy akkor már nem közösen?
Nagyon sajnálom, ami veled történt, jó bunkó volt a hapsi.Apád meg neked adott pofont, ha jól értem? Nem semmi...
Sajnos tény, hogy társat találni nehéz, fogyatékkal élőknek meg még nehezebb...:(
Racionális válasz: sehonnan.
Valentin napon derül ki.
A legszebb verziót kihagytad
És ellovagolnak a lenyugvó nap irányába a homokos tengerparton
HD minőségben érdemes nézni
Igazán lakva ismeszik a másik ez tény De az meg a való igaz hogy s rengeteg átverésnél még mindig többet ér rengeteg pofont kaptam az élettől már a társkeresés terén 11 éve volt egy" jelőlktke" aki ugyan egy talira méltatott de meg is jgyeztr ha sérülten élsz dögölj meg és én meg csak azt mondtam "jelőltkének, hogy 5 percre kerülj a helyzetembe az után pocskondiáz és most tünj el és apám ezt hallva hogy valakit elutasítok adott egy olyan pofont hogy a saját szobámól estem hanyatt ki nos ez sérülten nem egy 10 pontps tettem volt .
Na ,eg elegem van a sok idiótából akik renszeresen megkérdezik, hogy áruljam már el hogy mért élek natár szerint Hétfő I Ked S Szerda T CS.L Péntek r stb nem vagyok egy férfifaló
További ajánlott fórumok:
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Honnan tudhatom meg, hogy rajta vagyok-e a BAR listán?
- Honnan tudhatom meg, hogy az iskolakezdési támogatást igényelték-e a nevemben?
- Honnan tudhatom, hogy egy kozmetikumban vannak-e kőolajszármazékok? Hogyan jelölik ezeket?
- Honnan tudhatom meg, hogy valójában mágus vagyok-e vagy sem?
- Honnan tudhatom, hogy jó apa lenne a férjem?