Home office alatt hízom (beszélgetés)
Én nem hagyom el magam itthon sem, de nagyon hiányzik a csinos ruha, jó frizura, körömlakk ( eleinte kilakkoztam a körmeimet itthon is , de férjem fiam kinevettek hogy miért ).
És hiányoznak a szórakozási lehetőségek is. Szerintem bánatomban hizom.
Egyedül vagyok napközben a cs.tagok dolgoznak.
Én is híztam egy kicsit. De az általad elmondottakbol kötve hiszem hogy lehetne hízni.🤔
Én hizékony vagyok, (fogytam tavaly 20 kilót) most meg eszek mint a malacka, és 2 kg jött fel. Én is home office, de kétnaponta sétálok egy nagyot és néha futok is 4 km-t.
Persze hogy nem. Reggeli vacsora 10 dkg valami, általában májas, szalámi d. sajt vagy sajt, mikor mi + normális ebéd kb 30 dkg, Onnan tudom, hogy mennyi, mert igy kérem az üzletben,délben meg főzök, + valamilyen gyümölcs. Amikor mindennap jártam dolgozni, akkor sem ettem többet.
Biztosan a stressz, mert nagyon elegem van már az itthonlétből. Arra voltam kiváncsi hogy más járt- e igy.
A svárkli nem disznósajt hagyományosan.
Gyomorba töltött kolbászhús jó fokhagymásan :)
Én is fogytam néhány kilót, annak ellenére, hogy nasizok is és alig mozgok, igaz a nasi eddig is minden napos volt. Mozgás több volt.
Ja, én 1x eszek naponta. Még sosem mértem meg a kajámat, így fogalmam sincs, hány deka. Írok 1 példát: 2 szelet csirkemell (rántva, sütve, párolva, stb.+pl. krumplipüré)
Én ha bringázhatnék, akkor még többet fogytam volna...
Szerintem sokat eszel.
Igen. Most áprilisban csak 1 hetet megyünk.
Májusit még nem tudjuk, kikövetkeztetêsek alapján gondolom úgy, hogy májusban csak két hetet.
Szintén autóipar?
májast vagy svarklit
csokit péksütit egyáltalán nem eszem
és még naponta legfeljebb 2 banánt
Nagyon megvisel h office, gyülölöm, lehet hogy stressz.
10-15-30 dkg mi? Csoki? Szalonna? Péksütemény? Saláta?
Azért nem mindegy.
További ajánlott fórumok:
- Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok!
- Home office munka előnyei - hátrányai
- Eladhatom-e az általam vett és soha ki nem fizetett home office eszközt?
- Egyik sógorom home office-ban van. Szabit vett ki, hogy...
- Van akinek home office jutott az életben, nekem nem....
- Híztatok a home office alatt?