Van akinek home office jutott az életben, nekem nem.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Valóban nem jó. Senkinek se jó. Olvasnak, tanulnak, házat terveznek/építenek/felújítanak, stb. Nyomasztjuk őket, hogy most kellene elmenni szabira, menjenek nyaralni, telelni vagy bárhova, de ne akkor jöjjön rá mindenkire a szabadságolhatnék amikor végre munka van. Eddig nem irányítottan adtuk ki a szabikat, de lehet eljön az is, mert egyre hosszabb a pausa. Korábban évente 1-2 hónap volt ilyen, az elmúlt pár évben inkább már 5-6 hónap.
Nekem kényelmes, ilyenkor bőven van időm rendbe tenni a dolgokat, ha kell pótolni ami év közben elmaradt, compliance stbstb., de a gyakorlati munkát végzők halálra unják magukat.
Én 20 éve home office- ban tolom.
Hoxázni is alig van időm😊
Le merem fogadni:
Közöd nincs semmiféle irodai munkához.
Elég fura elképzelésed van a home office-ról. Szerinted aki otthonról dolgozik az nem csinál semmit?
Nagyobb cégek, akik ho-ba foglalkoztatnak hozzá is férnek a gépekhez. Naplózzák, hogy mikor lép be, mivel foglalkozik a munkatársuk. Persze, nem lesik állandóan, de ha döntést kell hozni valamilyen személyügyi dologban, akkor lekérhetik ezt az infót.
A főnökeid gondolom látják, hogy az irodában sem dolgozol ezért nem kapsz ho. lehetőséget.
Én is alig érem magam utol itt a nagy home office-ban annyi a munka :O
Kiakasztó hogy vannak akik azt gondolják itthon lehet lábatlógatni HO címen, az elvárásokat hozni kell bárhonnan is dolgozzak a föld kerekén :O
Nálatok ez így megy?
Én meg ho-ban is dolgozok, ezerrel...
További ajánlott fórumok:
- Amit megbántam az életben...
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Sziasztok.Volt valakinek akinek magas lett a vizeletben a kálcium?
- A home office, volt akinek negatívan befolyásolta a családi életét?
- Cserepes liliomot sikerült valakinek valahogy életben tartania?