Egyik sógorom home office-ban van. Szabit vett ki, hogy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Home office-ban is lehet olyan munkanapokat lenyomni, hogy inni meg pisilni sincs időd.Könnyű belecsúszni z esti munkába is, ha nap közben online megbeszélések vannak, es nem haladsz a “gondolkodósabb”, nyugalmat igénylő feladatokkal.
Persze, az is lehet, hogy pont akkor nem igazán dolgozol, amikor az irodában dekkolva tutira dolgoznál-pl. reggel 9 és 11 között.Me pl ez történt velem, egyszerűen nem volt ihletem írni az anyagot, amit kellett volna.Viszont du 5-től este 8-ig bepótoltam.
Volt olyan munkám és olyan főnököm, hogy percre vezetni kellett, mikor értél be az irodába, és mikor távoztál.Ebédelni sem lehetett szinte leülni, folyton ott mászkált a konyhában, mikor két kolléga leült, hogy együtt egyen.(Kis cég volt, de szigorúan két személyes étkezőasztal, nehogy hárman is egyszerre zsinatoljanak a konyhában)
Ehhez képest a home office óriási szabadság, hogy magam osztom be nagyrészt a munkámat.De, legalább háromszor annyit dolgozok és tízszer annyit stresszelek, mint az irodához kötött munkakörömben.
És szoktam várni a szabadságot, hogy kipihenjem:-)
Szabad a vásár, ki lehet próbálni a home office-os munkaköröket,és aztán ítélkezni.
És mi tart amúgy vissza, hogy kövesd a "példáját"?
Mindenkinek adott a szabadság, nem bűn élni vele...
Vegyél ki szabit.
Gondolom egész nap lógatod az irodában a lábadat és ha szabin vagy sem jutsz eszébe senkinek.
Azok a legjobb dolgok amik az embert bűnbe viszik..-)
Csak mások előtt tudni kell titkolni.-)
Nekem h-o-ban sokkal rosszabbul megy a mnunka, mert az irodában az iratok, ügyfelek vannak és ennyi. De otthon gyakran elcsábulok, szintén h.o-n velő családtag, macska, főzés, szórakozási lehetőségek ( TV jó könyvek ) stb visznek bűnbe.
Azért gondolom, hogy ennyi év után írnom sem kell, hogy a rám bízott melót elvégzem.
Menj szabadságra! Ki gátol benne?
Tudok jobbat, keress te is home officeos munkalehetőséget! Gondolom ebben sem gátol senki.
Te ezt honnan tudod? Vele élsz? A kollégád?
Miért feltételezed, hogy HO-ban nem dolgozik valaki? Mert te nem dolgoznál?
Mennyiben érint téged az, hogy a sógorod mikor veszi ki a szabadságát és milyen céllal?
Zselé! Van neked 1 ledolgozott órád???
Engem mèg a nyaralásom alatt is hivogatnak,pedig nem home officban dolgozom!
További ajánlott fórumok:
- Miért vagyok féltékeny a sógorom párjára?
- Egész nap a sógoromról fantáziáltam. Tudom, hogy tetszem...
- A sógoromnak lábszárfekélye van, jár a bőrgyógyászhoz, de nem javul. Hogyan segíthetnék rajta?
- Amióta a párom home office-ban van, azóta szinte soha nem...
- Home office-ban végezhető munkakörök
- Open Office-ban, hogy és hol lehet pontosan beállítani az oldal és sorszámozást?