Amióta a párom home office-ban van, azóta szinte soha nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Márpedig ahol éltek elsősorban otthon. Szeparálja el ő a munkáját úgy, hogy ne zavarja a munkájában az, hogy éltek. Ne te legyél "kizárva" az otthonból, mert ő dolgozik.
Sok cégnél elvárás az, hogy szeparált hely legyen az, ahol dolgozik a home office-ban dolgozó munkahelye.
Pedig fontos az én idő.
És néha bizony ki kellene mozdulnia... Még ha lenne külön szoba is.
A volt pasim elkoltoxott mas orszagba, egy qva levelllel hagyott itt. Egy ev utan meg visszajon.
En vagyok az idiota!
Te ,mit keres ott az én férjem?😁
Egy nyomorult edényt nem tudok kivenni a szekrényből,mert ott áll előtte .
Csak az a finom kaja ,amit én veszek ki a hűtőből.
Azért imádom a lüke fejét,és remélem jó sokáig fog még sertepertélni mellettem .
Amíg dolgozom, ő alszik, tv-t néz, garázsban szerel. Mihelyt hazaérek, benyomul a zsebkendőnyi konyhába, és addig sertepertél céltalanul, míg minden reményt fel nem adtam, hogy bármi házimunkát végezzek. Na jó, otthagyom. Erre átmegy a szobába tévézni, kb. éjjel lehet főzni nyugodtan.
Nem érdemes vitát kezdeményezni, ráhagyom.
Azt hittem régen, hogy milyen jó lesz, majd ebéddel vár. Haha. Addig nem eszik.
Ha kicsi a lakás, és folyton egymásba botlotok, az idegesítő lehet néha.
Én elmennék sétálni ilyen szép időben a helyedben. Azt nem írtad, Te miért vagy folyton otthon ?
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Kaptam virágot a páromtól, de szó szerint szinte csak "odadobta". Mit tegyek ilyenkor?
- Mit csináljak szerintetek, ha szinte a falat kaparom kínomban a csokiért?
- Mi lehet amögött, ha a párom szinte mindenemen változtatni akar?
- A párom szinte majdnem mindig éjszakás