2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)
Nagyon szép nagy legény már:)))
remélem meg oldódik a köztetek levő gond jöhet majd a tesó project:))
Hát nem tudom sokszor beszéltem már erről párommal de nem tesz semmit az ügyérdekében már nem is akar babát.Azt mondta majdcsak az egész életét bab nélkül élte le már nem érdekli ha szeretnék akkor keressek magamnak mást aki akar.Szeretem elhagyni nem tudnám így hát így élünk próbálom úgy felfogni , hogy van ennek jó oldala is és talán ránk ez vár
Szia köszi megvagyok épp elkezdtem egy sulit :))
Te veled mizu?Nálunk a baba téma már nem téma párom nem hajlandó dokihoz menni és nem jön össze azt mondja elege lett az egész sikertelenségből ha idáig nem lett most már nem foglalkozik vele.
Többször volt ebből konfliktus aztán sokszor azt mondta ha ez nem jó így változtassak keressek magamnak mást így mivel szeretem elfogadtam és hát így élünk
Sajnálom:(((((Mielőbbi gyógyulást kivánok:)
Nagyon szép babó:DDDD
Igen szedek :)Anno én is a folsav szedése után lettem 2 szer terhes rá 1-2 hónapra:)Vagy csak véletlen egybe esés nem tudom:)
Köszi remélem sikerül
Nem panaszkodsz:))
Én jól vagyok köszi:)Épp most írtam a naplómba, hogy azt beszéltük meg a párommal ha nem fog most sem sikerülne nem megyünk már orvoshoz megpróbálunk gyerek nélkül élni nehéz lesz de ez van.Párom nagyon bele fáradt már ebbe az egészbe és azt mondta nem szeretne nagyon sokáig várni ezzel a baba témával mert ő sem 20 éves és nem akar nagyon idősen majd babát.Szóval ahogy lesz úgy lesz
Szia:)
Jól eltelt az idő mekkora már a pici:)))))
Hisz nemrég született csak:)
Mi remélhetőleg jövöhéttől kezdjük újra a próbálkozást.)Nagyon nehezen birom baba nélkül:(
Hát nagyon semmi jót nem tudok mondani:(
Nagyon rossz még mindig főleg igy hogy telik az idő:(
amúgy készülök egy tb.ügyintézöi pótvizsgára meg az angol irásbeli vizsgára egy kicsit elterelem a figyelmemet
Sokszor azt mondom jól jön ez a 3 hónap pihi de van olyan, hogy úgy érzem hogy már nem tudok várni egy napot sem és újra elkezdeném de tudom nem lehet
Szia
Nagyon jó baba,általában egyszer kel fel enni,este 10-11 körül eszik,aztán reggel 5 körül ébred,bár a ma éjszaka egy kicsit húzós volt,fél 1-ig volt fenn azt hittem már h megőrülök olyan fáradt voltam.Aztán aludt kemény 2 és fél óra hosszát és éhes lett,3 kor kelt majd 4 után aludt vissza,hát mit ne mondjak egy kicsit elfáradtam.
De amugy tényleg nem panaszkodom,van egy ismerősöm akinek 5 és fél hónapos a gyereke és mai napig 3 óránként eszik éjjel nappal,úgyhogy szerintem ez nagyon jó így.
Sírni akkor szokott ha éhes vagy ha fáj a hasa,amugy nyugodt baba.
Mostmár hangosan nevet,nagyon édes.
Holnap lesz a névnapja,ez alaklomból megkapja az oltást,szegényt nagyon sajnálom.
Mesélj Te is!
Puszi
Köszönöm jól vagyok bár még mindig nagyon fáj, hogy nincs:((Sokat pityergek és eszembe jut az a nap:((De tudom az idő a legjobb gyógyir.
Nagyon szépek vagytok:))Sokat nőtt a pici fiú:DD
Na és mesélj róla jól alszik,sokat sir?
Sziasztok.
NIncs baba és petezsák sem fejlődött ennyi volt.(((((
Na voltam dokinál ezt irták.
petezsák: 14. 8 x 9. 2 mm
ys:2. 0 x 2. 5 mm (szikhólyag asszem)
jövöhéten control
Szerintetek jó a méret 5+2 naposan?
De baba nem volt csak szikhólyag 2x 2mm
sajnálom.((
Vigyázz magadra és pihenj sokat
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2012. júniustól babaproject - Beszélgessünk, amíg összejön!
- 2008 szeptemberében született babácskák anyukái beszélgessünk!