2012. júniustól babaproject - Beszélgessünk, amíg összejön! (beszélgetős fórum)
Drukk neked barbus!!! Kapsz valami gyógyszert vagy kezelnek? Mi a baj?
Sziasztok!
Mi már két éve probálkozunk de semmi.Dokihoz kell járnunk.Utálok dokihoz járni.BAbát szeretnék!Drukkoljatok!Én is drukkolok nektek!
Hát mozogni nem árt. Nekem ais az ötszöri étkezés vált be meg a 2-3 liter víz ivás.
Nálam pont fordítva van: ha boldogtalan vagyok, nem bírok enni, ha viszont nincs baj...
Utálok fogyókúrázni, mert mikor fogyni akartam, én eddig hiába próbáltam bármit. Utpljára fősulis koromban fogyóztam komolyan: 0%-os joghurton, kétszersültön,gyümölcsökön meg vízen éltem, gyalogoltam, lépcsőztem, tornáztam és egy gramm se ment le. Mikor stresszes volt a melóm, akkor bezzeg 3 hónap alatt 10 kilót ledobtam.
Ancsa ne csináld már, hogy nincs kitartásod! Egyél szalonnát reggel:) Én csak akkor nem tudtam kitartó lenni,mikor boldogtalan voltam és azért ettem hogy ne legyek. Máskor mindig tudnia kell az embernek, hogy a saját érdeke hogy lefogyjon és majd ha eléri célját,ehet picit többet. A gyomor egy hét alatt vissza"szűkül"
Sajna nem egyszerű... Vegyél ProBody kenyeret, alig van benne szénhidrát és még finom is :) Azzal mehet kis szalonna is ha megkívánod :)
Na ez az, ami nem megy. Eszem 5x, az biztos, csak sajnos nem vagyok kitartó. Ha a párom mondjuk füstölt szalonnát eszik előttem, nem tudom megállni. Az a baj, hogy míg terhes voltam, kívánós voltam és mindent meg is ettem, amíg megkívántam, aztán jól kitágult a gyomrom. Míg szoptattam, nem is volt baj, hogy sokat ettem, mert volt, aki "leegye" rólam. De most, hogy abbahagytam, fel is ugrott 4 kg:(
Az nem a legjobb megoldás, ha egész nap nem eszel... Próbálj meg naponta 5x enni, csak megnézni, hogy mit :)
Hát, sajnos nekem is lenne mit leadni. 1x nekikezdtem, komoly 1 napig bírtam, hogy alig egyek. Tegnap elkezdtem újra felüléseket csinálni. Ma még alig ettem vmit. Csak az a baj, hogy egész nap itthon vagyok és itt a tele hűtő is:(
Én pont most fogadtam meg, hogy ha ez a hónap is kuka akkor kivágok minden vitamint otthonról és inkább a fogyókúrára koncentrálok, mert egyenlőre ettől a sok sz.rtól csak hízok... Hátha fogyás terén nagyobb eredményt tudok majd felmutatni egy-két hónap alatt :)
Nekem is megjött szombaton:( De most már rákattantam és hókuszpókuszolok, pedig megfogadtam, hogy nem fogok. Elkezdtem a cicka teát és vaterán vettem ovu tesztet is.
Igen Ildi Gratu a lakáseladáshoz,bár sajnálom,hogy áron alul sikerült eladni(olvasom naplód).
Nem szabad feladni,nekem az segített amikor ,picit úgymond hanyagoltam a témára kattanást.
Nekem okt. 1-jén megint megjött, pedig nagy reményeim voltak. Így most ismét próbálkozás, várakozás.
De legalább úgy néz ki, hogy a házamat sikerül eladnom, az most lefoglal teljesen.
Lányok!
Kivel mi újság van???? Már oly rég hallottam felőletek!!:(
Sajnálom. Talán legközelebb...
szerintem reggel lőjj el egyet, max pozitív lesz és kész :)))
előtte utána egy nappal kimutathatja!
Még nem... Ciklus.hu szerint ma kéne megjönni, okos alkalmazásom szerint pedig szerdán. Így legkorábban csütörtökön csinálok, ha addig nem lesz semmi. No meg ha kibírom addig :)))
De itthon csak vaterás tesztem van, azt meg mostanában mindenki szidja...
Hjrá Ildi, hátha hátha :))) tesztet nem csinálsz?
Még várjatok, lehet, hogy vaklárma volt...? Este tuti, hogy rózsaszín cucc volt a papíron, de még most még nyoma sincs semminek :) Így még van remény :)
:(((( sajnálom Ildike, nem írok semmi vígasztalót,mert úgysem nyugtat meg, de sajnálom:(
Úgy néz ki, hogy megint nem jött össze :(((
Köszi szépen, és neked is szurkolok :)
Hááát, ha ennyire bizonytalan a dolog akkor minél korábban kezd és folytasd addig míg pozitív nem lesz. Nem a legköltséghatékonyabb megoldás, de a vaterán lehet jó áron venni ovu tesztet (is).
Köszi. de azt hiszem az a bizonyos "folyás" előbb szokott lenni, úgy a 12. nap körül. úgyhogy most nemtudom mikor kezdjem el csinálni a tesztet.
Számolj vissza a 33-ból 14-et, kb akkor van pé-d. De az ovuteszt jó dolog, bár nekem össze-vissza szokta mutatni a dolgokat. Mikor azt hittem tegnap előtt, hogy tegnap remek pozitív lesz akkor negatívot teszteltem. Pedig egyébként naponta lehetett látni a változást. Ma meg otthon felejtettem, így ha hazaértem akkor pótolom. Csak ugyebár ezt is jó lenne kb. azonos időben végezni.
Sok sikert!!!
Sziasztok. Mi kb. 2 hónapja próbálkozunk, de én sajnos nemnagyon érzem a pé-st. utolsó 3 hónapban 33 napos volt a ciklusom, most kezdtem inni a cickafarkfű teát, és vettem ovu tesztet is.
További ajánlott fórumok: