Home office-ban végezhető munkakörök (beszélgetés)
Ez így van. Az informatikai ismeretek, office alkalmazások ismerete bizonyos pozícióknál alap.
Viszont a kérdezőnek nincs semmilyen ilyen ismerete - ha jól olvastam. Ezért javasoltam az ECDL-t, mert ott szépen felépítve elsajátítja ezeket.
De rengeteg videót is talál, amiből tanulhat.
Nálunk is így van.
Én is dolgozhatnék itthonról, de olyan sok megbeszélés van, hogy felesleges.
Van egy kollégánk, aki külföldről jön haza 2 hetente és szinte napi szinten van netes megbeszélése is.
Én egyébként egy ECDL vizsgát semminek tartok. Sehol nem kérdezik meg, hogy tudom e használni az office alkalmazásokat, ez manapság már szinte minden munkakörnél alap.
IBM, BT, Vodafone pl.
Projekt asszisztensek, projekt managerek, helpdesk, support...
Meg kell nezni a topic inditonak a hirdeteseket, es eldonteni, mihez vannak meg a kepessegei/tudasa/ismeretei.
De a legtobb otthoni munka alapja a nyelv(ek) tudasa es a magabiztos szamitogephasznalat.
Ha egy excelben nem boldogul a fuggvenyekkel, makrokkal, akkor mar bukta a dolog.
Teljes HO allas szerintem, ahol utazgathat a topikindito, nincs, csak ha egyeni vallalkozokent a maga ura valaki. A multik is megkovetelik a heti 1 irodai napot, illetve ha olyan megbeszeles van adott nap, akkor azt, h pl januar 12en minden otthon dolgozonak is kotelezo bemenni.
Értem. Akkor elsősorban egy ECDL vizsgát javaslok elvégezni, ahol az informatikai alapokat, office alkalmazásokat megismerheted.
Ennek birtokában könnyebb lesz tájékozódnod a kínált OKJ-s szakmák közt. Sok olyan van, amihez elég az érettségi.
A cégemnél teljes HO-ban csak a vállalkozóként működő fejlesztő, programozók dolgoznak. De még így is van, hogy be kell jönniük egy-egy megbeszélésre.
És milyen munkakörök?
Az office és számítógépes ismeret szerintem elég karcsú bármilyen munkához...
Szia!
Elárulod mi az oka annak, hogy állandó otthoni munkát keresel? Hány éves vagy?
Otthonról? Még akár a kiadványszerkesztés is, ami elérhető tanfolyam után. Számítógépes grafikus vagy weboldal-szerkesztő is.
(Én itthonról fordítok, de ez nem tanfolyam kategória.)
Sok könyvelő is dolgozik online. Meg biztosan van még egy csomó, ami jelenleg nem ugrik be.
Sziasztok
Segítsetek nekem picit akik teljesen home office dolgoznak milyen munkakörökbe elérhető (legmagasabb iskolai végzettség kereskedelmi érettségi) szeretném képezni magam számítástechnika terén mert office és hasonló programok kezelését soha nem tanultam..csak jó lenne első körrben hogy milyen munkakör jöhet egyáltalán szóba így könnyebb orientálódni tanfolyam tekintetében.
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Mik a tapasztalatok az otthon végezhető munkákkal kapcsolatban?
- Tud valaki valós otthon végezhető, nem mlm munkát?
- Egyik sógorom home office-ban van. Szabit vett ki, hogy...
- Amióta a párom home office-ban van, azóta szinte soha nem...
- Mely munkakörök végezhetőek home officeban?