Hol lehet sheavajat venni? (tudásbázis)
Nagyon várom válaszodat!
Sajnálom, hogy elvették Tőled a r.nyugd.
lelketlen a bürokrásia,, és az ott dolgozók többsége!!!
Köszönöm a tippet a Falun élők fórumát még nem olvastam, tudniillik most ismerkedem a szám.géppel és elég nehezen találtam meg a saját kérdésemet is.Én Szabolcs megyei az ukrán határhoz közel :Zá honytól 30km-re :Kisvárdán lakom.Jó éjszakát, majd "találkozzunk!!!" Marika.
Kedves Marika!
Én is vidéki mama vagyok, nagyon örülök, hogy írtál nekem!
Sajnos nyugdíjas már nem vagyok, mert kb. 3 éve elvették a rokkant nyugdíjam, mert rosszindulatú daganatos betegként, nagy műtét után, kemoterápia után úgy gondolták hogy már jól vagyok... Na, erről ne is beszélgessünk... Arra szeretnélek kérni, ha nem gond, hogy holnap nézz rá a fórumra, akkor írok Neked minden kérdésedre választ, ma sajnos elég zűrös napom volt, Esetleg, ha ránéznél a Falun élők fórumára, ott találsz választ pár kérdésedre, de persze, holnap írok Neked, csak most már alig látok a fáradtságtól.
Jó éjt!
L.
Szia kedves Lilibeth59!!!
most találta rá erre az oldalra és nagyon felkeltette érdeklődésemet a seavajról a hozzászólásod!! Kérdezném ??szabad tudni :hogy használod a tisztítószereket, milyen higításban és főleg miből készíted???? hol szerzed be és mennyiért??? esetleg privátban is megkérhetlek???? megoldható???
sok tapasztalati kérdésem lenne a kozmetikumokal kapcsolatman is... Nyugdíjas vidéki "mama "vagyok
Szia!
Ez mind így igaz, ahogy írod. Régóta használom már, eleinte önmagában, de szép lassan kikísérleteztem, hogy mivel lehet társítani, kikeverni. Sok bázisolaj van, de mindenkinek meg kell találnia a bőrének megfelelőt, illetve az illóolajok, amik persze 100 %-os tisztaságúak, szintén egyénre szabottak. Főleg a kisbabáknál, gyermekeknél kell nagyon odafigyelni!
Én a legjobban a jojoba olajat, a sárgabarack mag olajat, szőlőolajat szeretem, ill. imádom a kókuszolajat!
A kókuszt sokszor használom csak magában is, van, hogy nem keverem még sheával sem, nagyon jó a bőrnek, hajnak.... és nem utolsó sorban a bőrkeményedésre kiváló, itt megjegyzem, hogy jobb mint a shea.
A lényeg, hogy ezeket a termékeket használjuk, ezekben megbízhatunk, nem kell a bolti, gyógyszertári kutyulék.
A fórum persze a shea vaj beszerzéséről indult, idővel megtaláltam egy nagyon jó minőségű és nagyon elfogadható áron kínált shea és sok bázisolajnak a beszerzési forrását. Igazad van, sokkal olcsóbban jövök ki, és nincs "százféle" kenceficém sem.
Persze ez vonatkozik a mosó- és tisztítószerekre is, itt sem használok már mindenhez külön tisztítót, mint pl. általános tisztító, fürdőszoba, WC tisztító, zsíroldó, ablaktisztító, kárpit tisztító stb. Két flakonnal megoldottam az egészet. A kárpit- és szőnyegtisztító az egyik, az összes többire a másik.
Nem használok bolti mosószert, öblítőt, sem sampont, sem egyéb hajra ajánlott kencéket (zselé, fixáló, hajlakk stb.) Nem használok tusfürdőt, habfürdőt sem.
Na, eltértem a tárgytól, bocsi...
Így aztán
Szia!
Engem is érdekelne!
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet levenni a lábadról?
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- 16 évesen be lehet venni egy Frontint?
- Miből lehet észrevenni hogy a szép szavak mögött van-e tartalom?
- Debrecenben melyik patikában lehet NaCl-ot /konyhasót/ venni?
- Hol lehet tűzpiros betta halat venni?