16 évesen be lehet venni egy Frontint? (tudásbázis kérdés)
A Te döntésed.
Nyilván nem akarsz sem sokáig élni, sem gyereket szülni. Vagy nem is érdekelnek ezek a lehetőségek.
Nem tudom, hol és hogyan szerzed be, nincs is közöm hozzá. Előbb-utóbb teljesen el fogsz veszni. Sajnálom, hogy így alakult. De tudom, ez sem érdekel Téged.
Nem hiszem,hogy kamu lenne.
16 évesen már elég érett egy drogos karrierhez.
Egyébként az mindig eléggé húzós téma,hogy a család hol van amikor valaki függő lesz.
másikban irta,hogy élvezi a hatását.
sztenderd drogfüggő.
Nem tudom,nekem a Frontin pont az ellenkező hatást váltja ki.
Esküszöm,hogy doppingol:OO
A másodikat vettem be az este,és mostanra szárnyakat kaptam-nekifogtam végigtakarítani a lakást,vedelem a vizet,napok óta két-három órákat alszom.
A múltkor elfogyott a dobozom,nem mentem felíratni,és pár hét múlva újra jól aludtam.
Most ,hogy megint elkezdtem szedni-a pánikbetegségem miatt kell sajnos-újra álmatlanságban szenvedek.
Ki érti ezt?Mert én nem:OOOO
Üdv!
Tényleg mennyi okos van itt, úgy orvos mint Frontint/Xanaxot nem szedők között
Mit is jelent az orvosi felügyelet a gyakorlatban pontosan?
Egy orvos vagy ahhoz közeli képzettségű leirhatná nekem.
A Frontinra rászokás meg városi legenda
Bár én régóta fogyasztom a "szülőanyját" a Xanaxot, nem mondanám hogy rászoktam
Persze van aki azt mondja, de pl. az Inzulinra sem mondják hogy rászokott a páciens
Fél-egy Frontinhoz semmiféle orvosi ellenörzés nem kell, természetesen az első adandó alkalommal orvoshoz
"Tényleg itt tart az eü.?"
Hol tart?? HA valakinek idegbetegsége van , mit adjon, antibiotikumot?
És nálad lehet tudni, hogy mitől volt a szív szurkolás?
Ha már a doki is megijedt, akkor tényleg érdekes látvány lehettél. :D
És most jól vagy? Szeded még? Úgy vettem ki a szavaidból, hogy nem. Sose féltél, hogy rászoksz? (Én nem.)
Tudok én ha akarok, csak az a helyzet hogy nem mindig akarok. TE normálisan reagáltál. Mellesleg tisztában vagyok vele hogy egy önfejű marha tudok lenni :)
témához kicsit kapcsolódva lentebb írtam is hogy nekem is volt kapcsolatom nyugtatóval, sőt,nem is oly rég szintén szednem kellett mert minden tekintetben kimerültem. Tudom hogy sajnos néha nem segít más csak ez, ha tetszik ha nem. A szív szúrkálás nálam is megvolt, anyám kondkrétan azt hitte infarktus (még a karom is lezsibbadt meg nehézlégzés is stb) A doki nekem is jóformán kérdés nélkül felírta bár megijedt a látványtól amit nyújtottam (ezek szerint az állapot érdekes lehetett :D )
Nekem ez a hozzászólásod kimondottan szimpatikus volt. :) Hát igen, Houset én is nagyon szeretem. Van abban valami, amit írtál. Ha te rá hasonlítasz, akkor túl nagy baj nem lehet. :D
Igen, nálam is elfordul, hogy hirtelen "ugrok" olyanra, amire egyébként nem szoktam, és én is elég önfejű tudok lenni. De amíg ezt tisztán látjuk, talán nincs olyan nagy baj. :)
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet levenni a lábadról?
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- Miből lehet észrevenni hogy a szép szavak mögött van-e tartalom?
- Debrecenben melyik patikában lehet NaCl-ot /konyhasót/ venni?
- Szerintem lehet frontint kell bevennem, sok sokk ért mostanában.
- 0,50 mg Frontintól el lehet álmosodni?