Miből lehet észrevenni hogy a szép szavak mögött van-e tartalom? (beszélgetős fórum)
Akkor?
Mert az,hogy itt nyalogatod elcseszett életed sebeit,tuti nem fog segíteni!
Nem bántani akarlak,de olvasom jónéhány hsz-ed,jónéhány karakterrel,de a lényeg mindig ugyanaz!
Teljesen mindegy,hogyan fogalmazol,mindig ugyanazt írod!
Nekem nem számít,te mit csinálsz,de megrázhatnád a tornyot,észhez térhetnél! Az,hogy itt irogatsz,nem pótolja a valódi életet,ami,úgy néz ki,neked teljesen elveszett valahol az önimádat és az önutálat között.
Néha idegesít a butaságod,néha szórakoztat,de mindkét esetben szánalmas.
Éljél már egy kicsit!!!!
A kérdésed magában rejti a választ.
"Ha nem ismernéd, hogy milyen."
Most akkor miről is szeretnéd magad meggyőzni? :-D
"Az" előtt még egy csomó mindennek meg kell történnie, nem hiszem, hogy ha egy bókot mosolyogva megköszönsz, akkor mindjárt azt jelenti, hogy leesett a bugyid tőle...
Egy bók az egy bók, ha egy bók szexuális töltésű, akkor is, nem a hálószobában vagytok, el lehet valahogy lazáskodni. Szerintem ne tulajdoníts ekkora jelentőséget apróságoknak, pláne ne kattogj ezen, hogy most miért mondta. Ha valami célja van vele, úgyis lesz folytatás és még úgyis leszerelheted időben.
Szerintem sértő is afelé, aki neked bókol, hogy egyből hazudozónak titulálod szinte egy ilyen válasszal. Inkább köszönd meg lazán és gondolj róla, amit akarsz. Úgyis csak két lehetőség van: komolyan gondolta vagy hazudott.
De ha komolyan mondta, és te úgy reagálsz, hogy látszik rajtad, hogy nem hiszed, vagy nem tetszik, el is üldözöd magadtól a normálisabbját is.
Amit pedig két kedvesnél látsz, szerintem nincs benne semmi ciki, úgy értem, úgy becézik egymást, úgy csicseregnek egymásnak, ahogy akarnak, miért zavar téged? Mindenkinek tetszik a bók, meg lehet köszönni udvariasan és nem kötelező utánajárni, hogy most így gondolta, vagy úgy gondolta. Válaszolsz rá egy mosollyal és ennyi!:)
Jó persze, a csinos vagy és hasonlók tényleg jól tudnak esni.
Meg mondjuk volt olyan aki szinte mintha felvágott volna velem. Mintha büszke lett volna arra hogy vele mutatkozom.
Én max akkor mikor tényleg jól nézek ki. Mikor reggel kicsípem magam.
Egyébként egy ismerősömmel beszélgettem egyszer és azt mondta hogy: dehát a nők szeretik ha bókolnak nekik nem? Ezzel nekem azt sugallta mintha kötelező elvárás lenne a bók.
Nem, én pl nem szeretem ha bókolnak nekem. Mert nem tudok vele mit kezdeni, hazugságnak érzem. Pont ahogy írtam. Szédítésnek. Hogy mintha hülyére akarna venni.
Azért ütötte meg a fülemet ez a tegnapi mondat a buszon, mert volt a környezetemben valaki pár hete. Elmondása szerint nagyon tetszettem neki. Folyton bókolt hogy mennyire tetszem neki, hogy mennyire szépnek lát. Egy az, hogy én magamat nem látom annak. Kettő: ha szétnézek rengeteg szép nő szaladgál. Majd pont engem lát annyira szépnek hogy hűha.
Szóval felszisszenek mindig ha valami olyat hallok ami érzékenyen érint :D
ez olyan gyerekes dolog, valószínűleg ezért nem érdekel senkit :)
ha valakit szeretsz és/vagy tetszik neked, akkor örülsz, ha kedves és szépnek lát, ennyi. ez a jaj ne szédíts csak arra való, hogy még inkább bizonygassa, netán írásba adja? :)
És a bókokat ti hogy kezelitek? Ha már a szép szavakról van szó.
Ültem ma a buszon. Mögöttem ült egy fiú és egy lány. 22 év körüliek voltak. Beszélgettek. Egyszer csak az a mondat csapta meg a fülemet, hogy a fiú ezt mondta: nekem a legnagyobb ajándék az ha látom a szép mosolyod.
Én legyintenék hogy ne szédítsen :P
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek ha a párotokon észrevennétek, hogy már nem kíván?
- Milyen jelekből lehet észrevenni, hogy tetszel egy férfinak?
- Miből lehet észrevenni hogy egy pasi nagy csajozó?
- Honnan lehet észrevenni, hogy egy gyerek szimulál-e?
- Szerinted csuklótörést azonnal észrevenni külső jelekből? (pl.duzzanat, lila foltok)
- Viber esetén miből lehet észrevenni, ha valaki letilt?