Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Talpak összenyomása, összeérintése? Még valaki? fórum

Talpak összenyomása, összeérintése? Még valaki? (beszélgetés)

ma 17:35
Nem ezalapján keresünk, sztem, de ha ez is megvan az annyira jó....
6. Ági0830 (válaszként erre: 5. - Brmpelda)
ma 16:01

Nem azt írtam, hogy ártalmas ez a kérdés. Hanem azt, hogy számomra furcsa, ijesztő, hogy valaki ez alapján keres magának társat.

Teljesen más az, hogy ha összejössz egy lánnyal, megismeritek, megszeretitek egymást, és utána, ha kölcsönös ez a fajta vágy, akkor az külön plusz, de ha nem, az sem baj, hiszen nem az az alapja a kapcsolatotoknak.

5. brmpelda (válaszként erre: 2. - Violet18)
ma 15:32
Feltettem egy kérdést, az interneten keresztül, ami már alapjáraton teljesen ártatlan dolog, hogy van-e még valaki akit vonzz az ilyesféle dolog. Kicsit különbzik attól a szituációtól, hogyha az utcán odamegyek valakihez közvetlen. Természetesen nem vagyok tolakodó, sem agresszív, habár mai világban sajnos hiába mondja az ember.
4. globus (válaszként erre: 3. - Ági0830)
ma 14:55
Volt itt egy kötött kardigánba szerelmes illető.
3. Ági0830 (válaszként erre: 1. - Brmpelda)
ma 14:49

Várj, jól értem? Te itt most itt olyan lányt/hölgyet keresel, aki számára hasonlóan izgató ez a dolog? Tehát gyakorlatilag mindegy, hogy kicsoda ő, ez lenne köztetek a egyetlen (vagy elsődleges) kapcsolódási pont? Ez számomra nagyon ijesztő.

Az jutott róla eszembe, amikor a metróban ismerkedni próbált velem valaki. Kb. a harmadik mondata az volt, hogy mennyire tetszik neki a kabátom (tény, hogy elég szokatlan darab volt), és ettől jött teljesen izgalomba. Ekkor fogtam menekülőre.

2. Violet18 (válaszként erre: 1. - Brmpelda)
ma 14:48
Imádom....imádnám, de valahogy mindig olyan partnereim voltak akiknek inkább meg sem fogtam a lábfejeit... 😞 na de a legutóbbival...imádtam ahogy összeér a lábfejünk, alvás közben is, na és a lábujjai, azokat szopogatni.... és ami a legjobb, amikor partnerre lelsz és ugyanígy van a te lábaddal 🫦🤭🫠🤤
ma 14:36
Nem tudom minek lehetne ezt nevezni. Lábfétis? Sokat böngészgettem az oldalt, internetet, és alig lehetett találni eddig ilyen kérdést, beszélgetést, mindegyik csak a nyalásról, szagolgatásról szól, amik szermélyszerint engem taszítanak, már-már undorítóak. Gyerekkorom óta kezdve mindig is valamiért vonzódtam ehhez, de még egyszer sem kerültem ilyen helyzetbe, hogy ki lehetett volna próbálni olyan féllel, akit színtén 'lázba' hoz az érzés. Nem tudom, van olyan lány/hölgy akit hasonszőrűen vonz az érzés, vagy ezzel teljesen egyedül vagyok? Maga az érzés, amikor a talpakat egymásnak nyomjuk és úgymond masszírosszuk, nyomogatjuk egymás talpait. Egymásébe dörgöljük őket, valamiért olyan bensőséges, nyugtató érzés, nem tudom megmagyarázni miért. Van esetleg aki vevő erre?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook