Talpak összenyomása, összeérintése? Még valaki? (beszélgetés)
Szerintem ma mär nincsen gombäs köröm.
Annyi kencefice van mär ellene...
Bär ki tudja?
Azert ez sem rossz....
Most zörögjél papírzacskó!--- ha kedves az eleted,
Add ide a papirpenzed, mert lejärt a berleted,
Ne büntessen dräga bäcsi, nezzen el ma eme vämtol,
Hagyjon engem terdepelni, eläjul az oboämtol,
miért gerjed erre ennyi pali?"
En szemely szerint egy ilyen pasit sem ismertem az eletemben, akinek ez volt a gyengeje.
Persze, ettöl meg lehettek ilyenek.
Pedig sörözökben anno sokat dumältunk a nökröl.
Nekem mindig fura volt a lábfétis.
Értem, hogy valakinek izgató, elfogadom, csak számomra megmagyarázhatatlan miért gerjed erre ennyi pali. Pont a lábakra és ilyen sokan. Harisnyafétis ugyanez.
Gőzöm sincs, hogy ebben mi lehet a jó felnőttként.
Elképzelni sem tudom, hogy ez a fajta érintkezés szexuálisan lázba hozna.
A gyerekekkel "bicikliztünk" (hanyatt fekve talpak összeérintése, és "tekerés") - de ennek semmi köze a fétishez.
Nekem ez a läb dolog eddig eszembe sem jutott...
Valahogy nem hiänyzott az eletemböl.
Lehet, hogy en vagyok rosszul bekötve?
Nem azt írtam, hogy ártalmas ez a kérdés. Hanem azt, hogy számomra furcsa, ijesztő, hogy valaki ez alapján keres magának társat.
Teljesen más az, hogy ha összejössz egy lánnyal, megismeritek, megszeretitek egymást, és utána, ha kölcsönös ez a fajta vágy, akkor az külön plusz, de ha nem, az sem baj, hiszen nem az az alapja a kapcsolatotoknak.
Várj, jól értem? Te itt most itt olyan lányt/hölgyet keresel, aki számára hasonlóan izgató ez a dolog? Tehát gyakorlatilag mindegy, hogy kicsoda ő, ez lenne köztetek a egyetlen (vagy elsődleges) kapcsolódási pont? Ez számomra nagyon ijesztő.
Az jutott róla eszembe, amikor a metróban ismerkedni próbált velem valaki. Kb. a harmadik mondata az volt, hogy mennyire tetszik neki a kabátom (tény, hogy elég szokatlan darab volt), és ettől jött teljesen izgalomba. Ekkor fogtam menekülőre.
További ajánlott fórumok:
- Lehet-e összenyomós melegszendvicssütőben gofrit készíteni?
- Tudja valaki, mi a neve annak az összenyomós sajtostallér sütőnek?
- Olyan etető akármit keresek ami hasonlít a cumisüvegre csak összenyomható és a végén egy kanál van amibe a főzeléket lehet nyomni!
- Csak ki kell írnom magamból, mert úgy érzem összenyom
- Melegszendvics sütőt a hagyományosat, nem az összenyomósat, , lehet venni valahol?
- Mi okozhat hirtelen zsibbadást/bizsergést ujjbegyekben ill. talpakon?