Talpak összenyomása, összeérintése? Még valaki? (beszélgetés)
Nem azt írtam, hogy ártalmas ez a kérdés. Hanem azt, hogy számomra furcsa, ijesztő, hogy valaki ez alapján keres magának társat.
Teljesen más az, hogy ha összejössz egy lánnyal, megismeritek, megszeretitek egymást, és utána, ha kölcsönös ez a fajta vágy, akkor az külön plusz, de ha nem, az sem baj, hiszen nem az az alapja a kapcsolatotoknak.
Várj, jól értem? Te itt most itt olyan lányt/hölgyet keresel, aki számára hasonlóan izgató ez a dolog? Tehát gyakorlatilag mindegy, hogy kicsoda ő, ez lenne köztetek a egyetlen (vagy elsődleges) kapcsolódási pont? Ez számomra nagyon ijesztő.
Az jutott róla eszembe, amikor a metróban ismerkedni próbált velem valaki. Kb. a harmadik mondata az volt, hogy mennyire tetszik neki a kabátom (tény, hogy elég szokatlan darab volt), és ettől jött teljesen izgalomba. Ekkor fogtam menekülőre.
További ajánlott fórumok:
- Lehet-e összenyomós melegszendvicssütőben gofrit készíteni?
- Tudja valaki, mi a neve annak az összenyomós sajtostallér sütőnek?
- Olyan etető akármit keresek ami hasonlít a cumisüvegre csak összenyomható és a végén egy kanál van amibe a főzeléket lehet nyomni!
- Csak ki kell írnom magamból, mert úgy érzem összenyom
- Melegszendvics sütőt a hagyományosat, nem az összenyomósat, , lehet venni valahol?
- Mi okozhat hirtelen zsibbadást/bizsergést ujjbegyekben ill. talpakon?