Szárított paradicsomot milyen ételekbe tesztek? (beszélgetés)
6. lolita2112
jan. 22. 01:11
en pl semmibe pedig majdnem mindig olasz eteleket fozok,kozuluk sem sokan hasznaljak,inkabb a frisset.
jan. 20. 23:31
Az olajos nem volt szimpatikus, így vettem simát. Nekem csalódás.
Én azt hittem ez száraz, de inkább fonnyadt, rágós. Az íze pedig kesernyés, sós.
4. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Lady Lavender)
jan. 19. 23:43
Meg szeretek sok salatat betolni, Abba az olajos jobb. A sima szaritottat en eltalaban magaban eszem.
3. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 19. 23:40
En a kavet is kepes lennek elfogyasztqni paradicsommal xd
Ha paradicsomlevet veszek, akkor altalaban kettot, mert egy nem er haza. Reggeri elott betolok egy konzervet, azt nasizom. Meg meg tobb is johet!
Nekem egy a fontos az aszatban, nem szeretem, ha sos. Akar szaraz, akar olajos.
2. Myra
jan. 19. 19:57
Én magam szoktam szárítani és mindenbe lehet tenni amibe egyébként teszel paradicsomot és szívesen esszük csak csak úgy csipszként is.
jan. 19. 19:24
Melyik a jobb, a sima, vagy ami olajban van?
Milyen az ízük?
További ajánlott fórumok:
- Lakatlan sziget, lehet belőle paradicsomi állapot?
- A boltokban mindig megnyomkodom a paradicsomokat,...
- A szárítógépbe szárított ruháim büdösek, tudna valaki segíteni?
- Mivel tüntethetem el a paradicsomfoltot a blúzomról?
- Milyen ételekbe tesztek babérlevelet?
- Tudja valaki, hogy hol lehet szárított, vagy olajban eltett paradicsomot kapni?