Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem tudok szakítani. Hogy szakítsak könnyen? fórum

Nem tudok szakítani. Hogy szakítsak könnyen? (beszélgetés)

ma 17:54

Fiú vagy làny vagy?

hasonló cipőben jàrok.

ma 17:33
Mond meg neki, egyenesen. Ne húzd tovább, ne bántsd tovább
6. Shya (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:33
leültem Vele és elmondtam, h érzek. nem hibáztattam, nem hánytorgattam fel Neki semmit. azt mondtam, tudom h én is sok mindenben hibáztam de azt is, h mindketten erőnkön felül tettünk azért, h ez működjön. Archernek igaza van. nem értek egyet azzal, h ezt ne szemtől-szembe közöld Vele. ha együtt voltatok 8 évig, megérdemel annyit, h leülj Vele. erre ezen túlmenően nincs jó recept szerintem. csak úgy megy, h veszel egy mély levegőt és megteszed. persze sz*r, nehéz, sokáig fáj még, nem akarja az ember a másikat bántani, de az élet ilyen sajnos.
ma 15:29

Úgy ahogy osszejottetek..gondolom akkor is vallottal neki az erzeseidrol.

Megérdemli ő is, és te is hogy egy pillanatig se éljetek álomvilágba.

Nem megy, majd jön következő aki jobb lesz, vagy nem. De gyávaság miatt benne maradni egy kapcsolatban...hogyismondjam..nem korrekt dolog.

ma 15:12
Ha nem megy szóban, akkor írj KÉZZEL egy levelet, amiben leírod az érzéseid.
3. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:59

Sokkal jobb tisztán megtenni, mint mondjuk egy megcsalás után pl.

Fontos, hogy az érzéseidről beszélj, ne pedig vagdalkozz. Jogod van nem együttlenni valakivel, ha így érzed, csak kommunikáld ezt megfelelően.

2. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:49

Khmmm.... előveszed a gerinced és elmondod hogyan érzel. Senki sem fogja helyetted megtenni!

Szívesen!

Sziasztok!

Aki túl van már szakításon, hogy vette rá magát?

Hónapok óta gobdolkozom rajta, hogy véget vetek egy 8 éves kapcsolatnak, de nem megy. Nem tudom, hogy megmondani neki.

Nem lakunk együtt, külön élünk, ilyen hol lakjak probléma nem lenne.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook