Hol lehet kapni olyan celofán zacskót, amibe mézeskalácsot lehet tenni? (tudásbázis)
6. 8285925b39 (válaszként erre: 5. - Gubóka)
2010. dec. 15. 10:35
... hááát asszem, az a másik fajta csomagolóanyagokhoz van... a nylonhoz, nem a szép celofánoshoz... nylonzacsit meg lehet kapni amúgy is. :) De... próbacseresznye. :))
5. Gubóka
2010. dec. 15. 09:47
közbe kiderult h baratoméknak van valami fóliahegesztőjük.. nem tudom mi az, de állitasa szerint, tudunk majd zacksokat csinalni, mert naluk van ilyen szép celofan cosmagolopapir átlátszó, azt multkor vettuk. na majd kiderül :)))
4. 8285925b39 (válaszként erre: 3. - Gubóka)
2010. dec. 15. 09:26
Aham, igen... akkor ugyanazt kerestük. :)
Sima celofán csomagolóba szépen be lehet csomagolni, esetleg veszel alá egy kis karácsonyi mintás tálcát, tányért... azt tuti kapsz most mindenhol... :)
3. Gubóka
2010. dec. 15. 09:24
en valami sima kis egyszerure gondoltam, vagy teljesen átlátszó vagy az egyik oldala csak a masik nem, igy enm látszik a suti hata. :DD
de neztem sparba, cba-ba, szaz ft-osba és nem talalok :S
2. 8285925b39 (válaszként erre: 1. - Gubóka)
2010. dec. 15. 09:23
Pontosan mit szeretnél?
Én olyan celofánost kerestem, hogy egyik fele a zacsinak olyan ezüstös, aranyos mintás, a másik fele celofán, ajándékcsomagoláshoz... noh, ilyent már nem kaptam, tavaly még volt a nagyobb üzletekben.
1. Gubóka
2010. dec. 15. 09:21
Mindenhol néztem, és sehol sem találtam.
Valaki, ötlet?
köszi
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet mézeskalács házat készíteni?
- Mivel lehet díszíteni a mézeskalácsot?
- Ha a mézeskalács tésztája kemény lett, még mit lehet vele tenni?
- A mézeskalácsot utólag is lehet díszíteni?
- Mivel lehet a mézeskalács házikó falait összeragasztani?
- Angol nyelvterületen élők segítség! Mézeskalács receptben az egyik hozzávalóként "pudding mix" van feltüntetve. Tudja valaki, mi lehet ez?