Hogyan tudnám vékonyítani a csípőmet? (tudásbázis)
nekem a csípőm olyan 2-3 éve kezdett "hízni, hájasodni". a diétával kezd lassan lefaragódni. nézzétek meg a naplóbejegyzésemet,ha érdekel benneteket. én januártól márciusig szobabicóztam az kezdett segíteni. most kb 1 hónapja a kerti munka van bicózás helyett.
csalánlevél, nekem a köldök alatt a csípőmön nagyon rossz nézni ezeket a párnácskákat.erre jó a csípőzóna fogyasztása,amit a 23.bejegyzésben írtál? most szedtem le képet ,de akkor teszek fel bikiniset és látni fogjátok a csípőmnél a kis párnáimat, hátha tudtok segíteni. előre is mindenkinek köszönöm.
"• Itt is Köszönöm a segítséget!:)Sajnos laikusként nehéz leírni hogy hol is van a probléma.A csípőcsontom vonalában de hátul.Huhh ez értelmetlen lett.
• Hát pedig tök érthető::))A csípőlapátodon,vagy tomporodon./Nekem is ott van:)/
Nagyon nehéz leszedni álétalános fogyással jön le csak.:( "
Kati
Hát ezt leveleztük:)
* * A csípőzóna fogyasztása :Felsőzóna az alsó hasizom önsúlyos erősítése /lábemelések ,biciklizés ,tartásosgyakorlatok,főleg oldalra és vissza függőbe.Lábemelések hasonfekvésből ill.oldalfekvésből.
* * Bricsesz típusú hízás:Oldalfekvésből lábemelések oldalra bokasúllyal.Teremben Állásból kersztezések kis súlyal test előtt nagy széria és nagy ismétélésszámban.
*
A derékzóna és tompor /a csípő felső zónája/fogyasztása teljesen más gyakorlatokat kíván mint az un. bricsesz elhízás ami a csípő alatt a combokon kívülről rakódik le.
Bár a képeidet elnézve neked egyikre sincs szükséged,tök arányos vagy,a fórumindítót pedig nem érdekli,úgyhogy priiben írom le:)
Akkor hagyjuk:)
De a krémet ugye nem komolyan kérdezted??
A kérdésem bár hülyeségnek tünt nem volt az.Nem mindegy hogy melyik részed van elzsírosodva a fogyás szempontjából,és miután ez egy virtuális beszélgetés el kéne képzelni,hogy választ tudjak adni rá,mert nem mindegy hogy aderék tájad vagy a bricseszed agondod.De ha neked mindegy nekem is:)
A kérdés az,hogy van-e mit vékonyítani??
Adottan széles csípőcsontod,vagy pedig fedett csípőzónád van-e?