Kar vékonyítása, hogyan? (tudásbázis)
Gratulálok a fogyáshoz!Nagyon csinos lettél, bár ducin se voltál csúnya.
A lógó kart sajnos csak a plasztikai sebész tudja rendbe hozni, ez az átka a nagy fogyásnak.
Az a baj, hogy ha azért van integetőd, mert fogytál, akkor azt nem lehet eltüntetni csak plasztikával. Sajnos ott a kötőszövetek vannak annyira megnyúlva, hogy nem lehet rajta túl látványosat javítani.
Én is rengeteget fogytam az elmúlt években és sajnos nekem is ez a problémám. Pedig én rengeteget tornázom és semmi.:(
en 2-3 hete bevezettem, hogy hetente 2szer tornazok karra: RR 20p felsotest es Zumba Sculpt & Tone kozul valogatok.
A Reka dvd-je az elejen sulyzok nelkul ment, aztan fel literes palackokkal, most pedig 1 kg sulyokkal csinalom. ha mar ezzel is nagyon jol fog menni, akkor eloveszem a 30p felsotest dvd-jet. Azt mikor csinaltam mar a bemelegitesnel kikeszultem.
Kivancsi vagyok mennyi ido mulva fog latszani eredmeny. E mellett tornazok masra is. Min 3szor egy heten, de szeretnek 5 X 1 orat, csak mostanaban nem sok idom van ra.
Sziasztok!
Ez engem is érdekel. Utálom a vastag karjaimat, valamint a husos csípőmet. Valahogy onnan nem akar eltünni a felesleg. :S
Ugye azt mondják, hogy ha nagy súlyokkal edzünk, akkor nő az izomtömeg (pl popsi kerekítése), ha pedig kicsikkel, akkor szálkásodunk. Ha ez tényleg így van, akkor a fekvőtámasz, valamint a saját testsúlyunk szerintem növeli inkább az izomtömeget.
Nem tudom. :(
A megfelelő étkezés, fogyás megvan, csak sajna nem arányosan:)
Most egy nagy lapos has vagyok, kevés fenékkel, viszonylag jó combokkal, dumbó mréetű karokkal és úszógumival...ááá
Köszi a tippet *Haynee*, mindigis utáltam fekvőtámaszozni, de azért megpróbálkozk vele megint:)
az elliptikus tréner tényleg hatásos, nekem is vékonyodik a karom mióta fel-fel ugrok rá :)
Pedig anyukámtól én is szépvastagkarokat örököltem :)
Ja, és a Rubint Réka legújabb dvd-je illetve a 2008-as is jó szerintem.
Ablakpucolás :D.
Amúgy én elliptikus trénert használok, az mindenemet átmozgatja. Én nagyon szeretem. De sport és megfelelő étrend nélkül nem fog a helyzet változni, arról ne is álmodj! Sajnos a jó alakért, szép, formás karokért tenni kell.
Sportra gondolok. Tisztában vagyok vele, hogy nincs helyi fogyás stb, meg van akinek genetikailag egyszerűen vastagabbak bizonyos részei, de érdekelne valami sport/edzésmód, ami tutin megdolgoztatja a karokat, és szebb, vékonyabb lesz tőle, illetve megszűnik az 'integető izmom'.
Tudom, hogy tornázni kéne rá, de egyszerűen ahhoz most nem érzek magamban kedvet, hogy itthoni gyakorlatokat csináljak. Takarítástól kinti sportig bármiféle tevékenység jöhet.
Ötletek?