Hogyan tegyem túl magam? (beszélgetés)
Szia nekem lenne pár kérdésem mielött akármit is ìrnék mert sajnos pár dolog nem tiszta.
1.Irtad hogy sikrült rá venni pár dologra szóval változott érted,te miben változtál érte?
2.irtad neked is van 2 saját gyermek ami csodálatos dolog azt el árulnád miért szeretnél még eggyet? Válaszod előre is köszi 😊
Még nem éltetek együtt.
Először talán ki kellene próbálni, hogy a 3 már meglévő gyerek hogyan tud együtt élni.
A párod valószínűleg nem akar 1 gyerekes apukából hirtelen 3-4 gyerekes apukává válni.
Valóban nem volt sem előző házasságunk, sem gyereke egyikünknek sem.
Ebben a történetben nem az idő a bibi, hanem az, hogy már van mindkettőjüknek gyereke. 1+2. A férfi gyereke hol van? Az anyjával? Így könnyű, bár neki így is nehéz;)
A nő pedig egyedülálló 2 gyerekes anya? Miért akar egy egyedülálló 2 gyerekes anya egy harmadikat, egy olyantól aki valamiért nem a gyerekével él? 3 gyerekes egyedülálló anya akar lenni?
Mindjárt megfenyeget a Felhasználói szabályzat 3. pontjának megsértésével...
:D
Na még egyszer:
"A te gyereked meg az én gyerekem ütik a mi gyerekünket!"
... és hogyan jönnének ki egymással. És ide jön még az a poén is, ami egyáltalán nem poén:
"Figyelsz? A te gyereked meg az én gyerekünk ütik a mi gyerekünket!"
Sok-sok bonyodalom származhat egy ilyen kapcsolatból, alaposan átgondolandó.
Egy nyakkendő és egy gyerek vállalása nagyon nem azonos kategória.
Fél év után, főleg úgy, hogy már mindkettőtöknek van gyereke, nem biztos, hogy egy közös gyerekre vágyik.
Ezt neki is mondtad, hogy évek óta vágysz babára? Mert ebből kissé az derül ki, hogy TE vágysz, ami igazából tök független tőle...
Nagyon nem csodálkozom, hogy fél év után, úgy, hogy van már 2+1 gyerek nem akar újat, ez nagyon nem egyenlő azzal, hogy vegyen-e nyakkendőt, bár hozzátenném, a nyakkendő ma már nem is trendi :DDDDD
Azt gondolom, hogy a közös gyerek gondolata nálad egy, a mostani lelkesedésed terméke.
A pasi részéről nincs elköteleződés.
Ha valóban szerelem, kapcsolat ez, akkor idővel majd fel is vállalja. De ezt a döntést nem kell siettetni nála, mert könnyen az ellenkezőjét érheted el vele, a szakítást.
Hagyd meg neki a lehetőséget, hogy maga dönthessen az életéről!
De nem volt a férjednek egy, Neked két gyereked akkor. Nem minden férfi gondolkodik egyformán. Nem tudjuk, milyen volt a férfi első házassága, ha 20 évesen apa lett, most pedig fizeti a gyerektartást. Talán most jobban meggondolja, mikor akar egy kapcsolatból gyereket.
Ők még össze se költöztek, nem tudjuk, a gyerekek hogy jönnének ki a szülők új párjával,stb.
A gyerekek enyéim:8 és 11évesek
az övé 13éves
Én 32 éves vagyok ő 33éves
Szerintem ez a fél év rendkívül kevés idő ! Ha én ennyi idő után gyereket emlegettem volna, a férjem elmenekült volna azonnal. Akkor még nősülni se akart !
Mennyi idősek vagytok ? A gyerekek óvodások, iskolások ?
Kedves mindenki!Van egy párkapcsolatom, 6 hónapja vagyunk együtt.Évek óta vágyom babára,de ő nem szeretne van neki is és nekem is másik házasságból.Mindenre rá tudtam venni eddig amit nem akart de aztán csak belement(nyakkendő,este autó vezetés stb)Szerintetek van rá esély hogy valaha beadja a derekát!?
Vagyis volt már valakinél rá példa?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan éljem túl, tegyem túl magam azon, hogy vége a házasságomnak? Meg fogok élni 1 fizetésből is
- Hogyan tegyem magam túl ezen a csalódáson? Lehet, jobb egyedül, álbarátok nélkül. Hogyan álljak ki jobban a magam dolgaiért?
- Kedvencem elvesztése, avagy hogyan tegyem túl magam rajta..
- Hogyan tegyem túl magam rajta?
- Hogyan tegyem túl magam a barátom exén?
- Hogyan tegyem túl magam...?