Hogyan tegyem túl magam a barátom exén? (beszélgetés)
Szia!
Hihetsz-e abban, hogy ez így marad? Miért ne hihetnél? Attól, hogy Ő igencsak dekoratív, az még nem jelenti azt, hogy jobb is nálad. Ne kételkedj magadban! Igaza van a párodnak, a szépség belülről fakad...
(Rossz hasonlat, de nézd a nagy sztárokat! Sikeresek, gazdagok, gyönyörűek, tündökölnek, AZTÁN őket is megunja valamiért a párjuk és elválnak. Tisztelet a kivételnek.)
Véleményem szerint ne zavarjon ez, élvezd a mindennapokat, főzzetek jókat és legyetek együtt nagyon boldogok!
Garancia semmire nincs az életben! Nap mint nap tönkremennek párkapcsolatok, karrierek, életek.....
Használd ki, hogy Neked megadatott ez a boldogság!
Amint írod is, egyáltalán nem tartják a kapcsolatot!
Az én páromnak is írkált egy időben egy csaj (pedig nem is ex volt), a párom nem írt neki vissza szinte soha. Vagy ha mégis, akkor csak közömbösen válaszolt. (pl. megköszönte, ha felköszöntötte valamilyen alkalomból) Hála az égnek már új száma van a páromnak, és a csaj nem tudja. :-)
De engem is rohadtul irritált, hogy valaki koslat a pasim után. De aztán megpróbáltam úgy felfogni, hogy a csaj egy lúzer,és én vagyom a nyerő! Mert a pasi az enyém, akármennyire is teper! :-P És jól kiröhögtem. Jót tett nekem :-)
szegénykém. Én gy ideig ugyanebben a cipőben voltam. Eszméetlenül szép csajról van szó, akivel 3 évig együtt volt. Kiderült hogy idegileg labilis, és durva dolgokat csiált. Úgyhogy "tapasztalat", veled van, nem is kevés ideje. Próbálj bízni benne, és ne féltékenykedj:9 Téged szeret:)
Jaaaa, és éljenek az idegbeteg exek :D:D:D
Semmit.
Rábíznám a barátomra,hogy tegyen belátása szerint.
Pfff:(((
Ez az egész nem a barátod exéről szól,nem is a féltékenységről,egyszerűen annyi lenne a dolgod,hogy rendbe tedd az önbizalmad,ami valszeg nem 2 éve ment tönkre,hanem már ki tudja mikor.
sziasztok..
es ha a baratod volt exe meg evek multan is hivogatja smst irogat a baratodnak.igaz a baratod nem foglalkozik vele es nem is valaszol,de a csaj nem kapcsol nem veszi eszre magat.ilyenkor mit tennetek? ebben a cipoben jarok..
Szia!
Talán titokban, nagyon óvatosan, hogy ne derüljön ki semmi, kitudakolhatnád valahonnan a másik csajszi körülményeit. Az is lehet, hogy neki már esze ágában sincs a Te párodtól valamit is akarni, vagy boldog párkapcsolatban él és akkor picit talán Te is megnyugodnál.
Egyébként sincs sok értelme ezen agyalni, élvezd, hogy végre együtt lehetsz VELE, akit annyira szerettél volna!
Hát ezt nem értem mi a fenéért foglalkozol vele! Boldogok vagytok, szeretitek egymást. Mi kell még?
Ne foglalkozz ilyen dolgokkal. Ami volt elmúlt. Egyébként sem voltatok együtt akkor, úgyhogy nyugodtan megtehette. Lezárta, téged szeret, te kellesz neki. Elégedj meg ezzel, és legyetek nagyon boldogok:)
Szeretem, bízom a barátomban, csak a lányban nem. Túl kedves, túl szép, túl... JÓ NŐ. A mostani barátommal nem indult valami fényesen a kapcsolatunk, vonzódtunk egymáshoz, de nem tehettünk semmit mert nekem volt barátom akkor. Nem tudtam lépni, nem tudtam hogy kit válasszak. 9 hónapig húzódott el a dolog, és a srác bejelentette hogy szeret,de ha nem tudok dönteni akkor hanyagolni fog. Persze én voltam a hibás, mert ígérgettem hogy elhagyom a mostmár régi barátomat, de mégsem léptem semmit. A vonzalom a srác felé pedig egyre erősödött, teljesen belézúgtam. De egy lány a közelébe férkőzött, akire azt mondta a srác hogy nagyon hasonlítunk.A srác pedig elmondta hogy egy bulin csókolózott ezzel a lánnyal. Összeomlottam. Ha engem szeret akkor miért van más lánnyal, miért keres mást? Közben pedig énis ugyanezt csináltam mint ő, a srác szemszögéből nézve.
Ezután erőt vettem magamon, és szakítottam az akkorival és összejöttem a sráccal. Próbáltam lenyelni a bulis dolgot és új lapot kezdeni.
2éve teljes boldogságban együtt vagyunk, de azt a lányt még mindig nem tudtam kiverni a gondolataimból. Iwiwen megnéztem és tényleg hasonlítunk. Szerencsére barátommal egyáltalán nem beszélnek és nem is tartják sehogy a kapcsolatot.
Tudom nem kéne így éreznem, de segítsetek, mit tehetnék hogy elfelejtsem? Hiú vagyok úgy érzem.
További ajánlott fórumok:
- Már évek óta kinéztem magamnak egy bak férfit és ő is engem... nézegetjük egymást, de nem tesz semmit. Megtegyem az első lépéseket? (rák nő)
- Hogyan éljem túl, tegyem túl magam azon, hogy vége a házasságomnak? Meg fogok élni 1 fizetésből is
- Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Kezdek begolyózni. Barátom nem foglalkozik velem.
- Hogyan tegyem magam túl ezen a csalódáson? Lehet, jobb egyedül, álbarátok nélkül. Hogyan álljak ki jobban a magam dolgaiért?
- Mit tegyek hogy túltegyem magam az exen?
- Nem tudok jól lovagolni a barátomon. Valami tanács, hogy mit tegyek mit csináljak máshogy? Nem tudom elengedni sem magam...