Hogyan tanítsam meg a kislányomat orrotfújni? (beszélgetés)
Anyóson ovónő és azt mondta, -és mi is így csináltuk-, hogy asztalon tollpihét, vagy ping-pong labdát kell orrar elfújni. Jó móka is egyben! Én a gyertyás dolgot nem mertem, féltem, hogy túl közel hajol esetleg és megégeti a nóziját.
Amíg szükség van rá, nagyon is hasznos szerintem az orrszívók, és az én tapasztalatom, hogy épp a porszívós a legjobb.
Számomra elviselhetetlen még a látványa is az orrszívó-porszívónak.Brutális!Sajnos az unokámnak is volt.
A zsebkendővel egyik orrlyukát szelíden befogod és kéred,hogy fújjon a kicsi majd a másikat.
Nagy-nagy türelemmel megtanulja használni a zsebkendőt és az orrocskáját is.
Sziasztok!
19 hónapos a kislányom és mikor az orrszívóval kiszívom az orrát mindig üvölt. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy fújja az orrát a zsebkendőbe, de nem az orrát fújja hanem a száján fújja ki a levegőt. Még túl kicsi lenne hozzá?
További ajánlott fórumok:
- 26 hónapos kislányom jön nekem, ver, ordít - hogyan kezeljem?
- A kislányom 17 hónapos és leszeretném szoktatni a szopizásról. Ti hogyan csináltátok a leszoktatást?
- 1 éves kislányomnak megint ki jött a hörghurut betegsége, már minden orvosi utasítást megtettem. Hogyan tovább?
- Hogyan maradjak erős a kislányom előtt? Lehetséges egyáltalán?
- Hogyan tudnám bilizésre szoktatni kislányomat?
- Hogyan tartható fenn a szoptatás, hozzátáplálás mellet? Kislányom 8 hós, idáig szinte csak szopis volt, mióta kanalazunk tejem alig van:(