1 éves kislányomnak megint ki jött a hörghurut betegsége, már minden orvosi utasítást megtettem. Hogyan tovább? (tudásbázis)
Az én kicsim most 13 és fél hónapos. Az első befulladása kb. 3 hónapos korában (novemberben) volt, akkor kaptuk mi is a Spiropentet. Akkor még nem volt gyanú rá, hogy esetleg asztmás lesz, akkor meg is gyógyult a Spiropent-től. Másodjára 4 hónapos volt, akkor kerültünk a kórházba. Igaz, ő nem köhögött nagyon, hanem sípolt, zihált. Akkor is először a Spiropentet adták, meg a Ventolint, de azt nem nagyon tudtuk neki befújni, akkor még nem volt Babyhallerünk (azt sem tudtuk, hogy létezik olyan). Nem javult a babuci, úgyhogy karácsony előtti pénteken visszavittük, hogy nézzék már meg az ünnepek előtt. Akkor a váróban már vért köhögött, úgyhogy ott fogtak minket a kórházban. 9 napig ott voltunk, Szilveszterre engedtek haza minket nagy nehezen, de akkor is csak az ünnep miatt. Volt nekünk is közben mellkas röntgen, de nála nem volt tüdőgyulladás. Amikor kiengedtek a kórházból minket, elmentünk pullmonológushoz, ő írta fel állandó gyógyszernek a Flixotide-ot (naponta kétszer kell fújni), és szükség esetére a Ventolint. Azóta rendszeresen járunk hozzá, először havonta, mostmár két havonta. Azóta még egyszer volt ilyen fulladása a picinek, de az nem volt annyira vészes, mire orvoshoz jutottunk, már nem is hallatszott semmi. Én már, ha hallottam, hogy hangosabban veszi a levegőt, fújtam neki a Ventolint, hogy ne legyen baj.
Egy szó, mint száz: ez inkább őszi, téli probléma, nyáron a legritkább esetben jön elő. A nyirkos, őszi időjárás hozhatja elő, vagy a téli, fűtött lakások levegője, úgyhogy ez alatt az egy év alatt jött elő nekünk háromszor, amióta szedi a gyógyszert, azóta csak egyszer volt ilyen, enyhe tünetekkel. Tehát nálunk a tavalyi őszi-téli időszakban összesen háromszor volt fulladás, kétszer enyhébb, egyszer durvább módon.
Remélem, ti megússzátok, és ez csak egyszeri alkalom volt.
szia,
en ajanlom az Aloe Verat, de az igazit, nem padig az utanzatokat.
a Forevereset.
nekem mind a 2 fiam bronhitiszes volt,es par honap utan,elmult nekik.
Tegnap délután el vittem a kislányomat az orvoshoz meghallgatta és anyit mondott nekem hogy ő most nem hall semmi féle zörelyt a tüdejében
Megnézte a torkát és azt mondta hogy van egy virusos torok gyulladása lehet hogy az váltotta ki a fulladást. Gyógyszer nem adott hanem azt mondta hogy adjam neki 3 napig a ventolint 3-szor két pufft és hogy este adjak neki egy lázgyillapító kupot akkor is ha nincsen láza
Megkérdeztem tőle a sóbarlangot is és ő annyit mondod hogy valakinek használ valakinek meg nem de ha gondoljuk probáljuk meg
Ugyan ezt volt a kórházban is nekem is felkelltették még ájjel is. hát szerintem ez most nagyon durva volt ahogy befulladt most úgy csináltam ahogy leírta nekem az orvos és jobb is volt neki hát nagyon kíváncsi leszek hogy milyen állapotban lesz ha fel kell a kicsi remélem már nem fog fulladni
Szegény vagy negyed rán keresztül csak köhökött és köhögött és hallottam hogy szemved mert nem kap levegőt mert annyira köhög akor gyorsan az inhalátorra tettem és ahogy elkezde beszívni a sós oldatos vizet már láttam és hallottam a lélegzetén hogy jobb neki
Gyakran ismétlődő kérdések
A SÓPIPA
Szabadalmaztatott termék!
Csak a Sópipa nevű és a képen látható terméket keresse.
A XX. sz. végén robbanásszerűen megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légutakkal kapcsolatos megbetegedések száma. Ez egyenes következménye annak, hogy a légzőrendszerünket nap mint nap irritáló szennyeződések tömege éri. Mivel a levegőszennyeződés káros hatásai
egyszerűen kivédhetetlenek egyértelműnek látszik, hogy légútjainkat épp úgy tisztítani, karbantartani kellene, mint bőrünket, hajunkat stb. A barlangterápiák a maguk nemében azért olyan sikeresek, mert az ott lebegő parányi sókristály oldatokat belélegezve szinte kitisztítjuk és ami nagyon fontos nyugtatjuk, regeneráljuk az egész légzőrendszert. Ezek a terápiák viszont költségesek, időigényesek és helyhezkötöttek. A "Sópipa" olyan szabadalmaztatott készülék, amellyel bárhol szabadidejében hozzájuthat a sókristály terápia minden előnyéhez.
A kerámia szűrők közé olyan sókristályokat válogattunk, amelyek Európa leghíresebb gyógybarlangjaiból származnak, ahol orvosi statisztikák szerint is, akár 90%-os hatékonysággal javítanak a légúti betegségekben szenvedők állapotán. A készülék halit ásványi sókristályokat tartalmaz, amelyek a középmiocén korban keletkeztek. A sópipa kerámia szűrőin átlélegezve, a nedves levegővel mikron szinten jutnak le a légúti rendszer minden pontjára a sókristályokban 20-22 millió év óta őrzött jótékony hatású anyagok.
Naponta pár perc használattal kedvezően befolyásolhatjuk a:
* pollenallergiát és az egyéb légúti allergiákat
* asztmát, bronchitist
* hörghurutot, náthát
* légúti fertőző betegségeket
* és nem utolsó sorban a dohányzás okozta légúti problémákat.
A készülék továbbá kiválóan alkalmas, hogy a sókristály terápiát illóolaj terápiával kiegészíthessük. A Sópipa alsó kerámia szűrőjére minimális / egy csepp törtrésze/ mennyiségű illóolajat csepegtetve tovább fokozhatjuk a sókristályok kedvező élettani hatását, mert a megfelelően kiválasztott illóolajok szintén regeneráló, tisztító, nyugtató hatással rendelkeznek. /Pl.: myrha, eukaliptusz, borsmenta stb./ Illóolajok használata esetén a készülék alsó szűrője elszíneződhet, ami a Sópipa működését nem befolyásolja.
A készülék hatóanyaga: kb. 5-6dkg a középmiocén korból származó /halit sókristályok válogatott formában/
Összetétel: Nátrium-klorid: 99,20% Kálcium-szulfát: 0,40% Magnézium-klorid: 0,08% Kálcum-klorid: 0,08% Vas(III)-oxid: 0,001%.
A készülék 5 évre elegendő hatóanyagot tartalmaz!
A készülék használata:
A készüléket a szájba véve, azon keresztül lélegezni, majd orron keresztül kifújni a levegőt, a légzést normál intenzitással végezve.
Az erőltetett belégzés felesleges és kerülendő. A tisztulási folyamat beindulásakor a régi lerakódások köhögéssel, orrfolyással távozhatnak a szervezetből.
A készüléket napi 15-25 percet ajánlatos használni, de a kezeléseket akár 1-2 óra időtartamra is lehet emelni.
A jobb eredmény elérése érdekében a készüléket nem szezonálisan, hanem folyamatosan kell használni.
Tisztítása enyhén nedves ruhával történhet, mert a készülékbe víz nem kerülhet.
A termék ára: 5.200Ft
sopipa . hu
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- 3, 5 hónapos kislányomnak valószínűleg torticollis nevű betegsége van. Ismeri valaki a betegség gyógymódját?
- Nem bírom beadni a 22 hónapos, hörghurutos kislányomnak a gyógyszereket! Aki járt már hasonló cipőben, segítsen!
- Kislányom váratlan betegsége
- Kislányom betegségei miatt mennyi idős koráig fekhetek be a kórházba?