Hogyan lehet élénk színű habcsókot készíteni? (tudásbázis)
6. SzánI. (válaszként erre: 5. - Guruljka)
2013. szept. 17. 19:32
Köszi.
4. Guruljka
2013. szept. 16. 19:54
Azért lesz vajszínű, mert karamellizálódik a cukor. Süsd kisebb hőfokon.
Karamellizálódni már 130 fokon kezd a cukor.
Vannak természetes ételfestékek,keresem!
3. SzánI.
2013. szept. 16. 19:48
És a fehér sem az a hófehér, hanem inkább vajszínű lesz.
2. SzánI.
2013. szept. 16. 19:47
Például ilyen szép színű habkarikát. Amikor beszinezem még jó színe van, de amikor megsül kicsit átbarnul halványan, és eléggé .... színe lesz. Pedig szárítom csak.
1. SzánI.
2013. szept. 16. 19:44
Hogyan lehet élénk színű habcsókot készíteni?
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Recepteket kérnék, amit kenyérsütőben lehet készíteni
- Hogyan lehet finom lángost készíteni?
- Hogyan kell házilag zsemlemorzsát készíteni? Mivel lehet megdarálni?
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Hogyan kell olyan habcsókot készíteni, ami ehető és szép is?