Hogyan lehet biztonságosan szellemet idézni? (beszélgetős fórum)
6. dfd27f97fa
2009. ápr. 3. 16:46
Egyedül semmiképpen ne állj neki ha nem vagy "szakképzett" sokan szeretik azt hinni hogy ez egy veszélytelen dolog pedig nem az. Rengeteg minden negatívitást belehet vonzani én is csak azt tudom mondani mint Boszi mindenképp keress valakit aki ért is hozzá és mellette biztonságfba lehetsz.
5. boszi1968 (válaszként erre: 1. - Buzasi1983)
2009. ápr. 2. 21:57
biztosan nagyon hiányzik ha már erre a döntésre jutottál.nincs a közeledbe médium vagy halott látó?
csak azért kérdezem mert ez egy veszélyes dolog.magadba semmi képpen se csináld. inkább kérjél fel olyat aki jártas a dologba.ha nincs ilyen akkor inkább probálj vele álmodni.ha sikerül akkor az álmodon keresztül is kapcsolatba léphetsz vele.
4. winny
2009. ápr. 2. 19:24
Biztonságosan? Tudással:)
3. 274c9996b8 (válaszként erre: 1. - Buzasi1983)
2009. ápr. 2. 19:23
A szellemidezes c.topik 31-es hozzaszolasa szerintem eleg biztonsagos,mivel 2-en kell csinalni.
2. makrai.lilla
2009. ápr. 2. 19:21
szerintem ezek veszélyes dolgok,olyat hallottam hogy jöhetnek olyan szellemek is ,akiket nemis akarsz ezért veszélyes,meg sok más okból is.
én nem merném.
1. buzasi1983
2009. ápr. 2. 19:20
szzeretnem az apukamat megidezni
További ajánlott fórumok:
- Szükségem lenne a java programra, de szerintem nem biztonságos, ilyenkor mit lehet tenni?
- Le lehet szedni valahogy házilag azt a biztonsági bigyót áruházban vásárolt ruháról?
- Hogyan lehet biztonságosan elhagyni be nem vált SSRI hatóanyagú antidepresszánst (Escitil)?
- Hol lehet olcsóbban venni műkörmös géleket, tipeket stb., netről biztonságos?
- Nokia5130 biztonsági kódot honnan lehet tudni? Segítsetek!
- Több ponton záródó biztonsági ajtóra kilincset hol lehet venni?