Le lehet szedni valahogy házilag azt a biztonsági bigyót áruházban vásárolt ruháról? (tudásbázis)
Sikeresen eltávolítottuk!!
Bejött a csípőfogó! Nem lett baja a ruhának. Szerencsére.
Egyébként mi fogja össze olyan szorosan???
Mágnes??
A csípőfogó nekünk is bejött....egyszer. Egyszer meg nem, szóval légy óvatos nagyon.
Egyébként szeriuntem is leveszik neked akármelyik boltban, ahol van ilyen kütyüjük.
Szia
Szerintem leszedik másik áruházban is, ha a blokkod is megvan. Ezt biztosan meg tudják mondani telefonon is.
Én is jártam már így többször is, sajnos volt, hogy a ruha bánta, mert próbálkoztunk a kiszedésével.
ez is 3 darabos(2 bugyi, 1 trikó)
nem mertem próbálgatni, mert nagyon tetszik, és csak ez az egy volt a méretemben
velem is előfordult már.
3 db-os bugyicsomag volt, mindhárom bugyit elszakítottam , mikor le akartam szedni azt a kütyüt róla.
És nem csipogott, amikor mentél ki az ajtón?
:-)
Remélem nem sértődtél meg, poénnak szántam.
Van hozzá valami kiszedő készülék, szerintem a blokkal menj vissza és szedesd le.
Lopni szeretnél:))
Mert amikor megveszed a pénztárnál leszedik.
Miért akarod otthon:D
További ajánlott fórumok:
- Milyen áruházban voltál ma?
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Webáruházban vásárolt már valaki televíziót? 2 év garancia után, ha elromlik a tévé javítják a szervizek?
- Az egyik lakberendezési áruházban vásárolt műrattan szekrénykémet berakhatom vajon a fürdőszobába? Mennyire árthat neki a gőz?