Webáruházban vásárolt már valaki televíziót? 2 év garancia után, ha elromlik a tévé javítják a szervizek? (tudásbázis)
:DDD
Azt hittem, tudod :D (= okos63)
Az altalad emlitett markatol es webshoptol szerintem nem kell felned, korrekteknek tunnek. LG is ismert marka, sztem barhol talalsz szervizt. Az alkatreszt, ha kell, valoszinuleg a gyarbol rendelik, de ez fuggetlenul attol van igy, hogy hol vetted a tevet.
hát, a népek jóra értékelik a webáruházat, nem hiszem, hogy félned kéne tőlük rendelni:
Nem az en nickem smart63, hanem a tied.
Ha forgalmaznak muszaki cikket Mo-n, akar weben, akar uzletben, kapsz melle magyarul hasznalati utasitast es szervizkonyvet. Utobbiban benne vannak a markaszervizek cimei es elerhetosegei. Ha bizonytalan vagy, hivd fel a webshopot. Egyebkent meg az van, amit emagdi irt: ha ismert markat veszel, nem lehet gondod. Ha ebayen valami noname markat, amit nem forgalmaznak az orszagban, akkor lehetnek ilyen gondjaid. De utobbit egyebkent sem ajanlom.
hát, nagyon egzotikus tévét kell ahhoz venned (pl valami kínait az ebayről), hogy ne legyen hazai márkaszervize...
amúgy garanciaidőn túl még az is lehet, hogy nem a márkaszervizbe érdemes vinni, hanem valami egyéb tévészerelőhöz... ha egyáltalán érdemes a javíttatással foglalkozni (lehet, hogy többe kerül, mintha vennél egy újat)
További ajánlott fórumok:
- Számítógép szervizek "huncutságai"
- Van-e a gyermeked szobájába televízió és/vagy számítógép?
- Szerepeltél már újságban / televíziós riportban? Ha igen, mennyit és miről szólt..?
- Kisfiamnak televízió lett a jele az oviban :o(.Nem tudtok valami mintát? (keresztszemes pl...)
- Vélemények az About You webáruházról?
- Szállítási sérült terméket webáruházból vásároltatok már?