Kisfiamnak televízió lett a jele az oviban :o(.Nem tudtok valami mintát? (keresztszemes pl...) (tudásbázis kérdés)
Jó hogy nem MP3 lejátszó...! :-O
Amúgy tényleg jól sikerült a "mű"! :-)
(Jó régi topik :-))
Szerintem is jó lett és sikerült úgy megoldani, hogy a gyereknek se kelljen Dali-nak (bár ez elég rossz példa, akkor lehet, hogy folyna a tévé;)) lennie, hogy le tudja rajzolni.
Ügyes vagy.:) Megnéztem a lurkókat is, nagyon aranyosak!
Tényleg jó:)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mindig kiakadok, amikor már az oviban a fantázia hiányát látom a jelek terén:( Az a Tv jel nekem nem tetszik:( A létra, karika, kifli, bögre, labda... szintén ilyenek. A kisebbik fiamnak legutoljára karika jelet adtak:( Annyira nem tetszett, hogy nem hagytam békén az óvónőket , hogy csiga-biga lett belőle:)) A fiatalabbik óvónő felajánlotta, hogy végül is nem nagy munka, hogy a karikát átrajzolja :))
Elkészítettem! Szerintem egész jó lett.Csak csápjai vannak,meg négy gomb a képernyő mellett.
Majd,ha valakinek egyszer szüksége lesz a mintára,szívesen megosztom vele.Jó éjt! :o)
Még valami eszembe jutott: Ugye az ovisoknak azért kell a jel, hogy felismerjék a cuccaikat, hisz -többnyire- nem tudnak még olvasni. Ezért olyan ábrákat szoktak választani az óvónők, amit könnyű lerajzolni.
Szóval, igaz, csápokkal, kezekkel-lábakkal talán jobban fog kinézni, de ne legyen túl bonyolult, mert különben nem fogja tudni lerajzolni még nagycsoportban sem.:)
Arra kíváncsi lennék, hogy néznének rám, ha azt mondanám, TV lesz a jele.
Hogy lehet ilyet egyáltalán kitalálni?
Attól függetlenül lehet belőle aranyos kis jelet csinálni, a csápok, kezek, lábak, szemek száj jó ötletnek tűnnek.
szerintem gyakorlatilag mindenből lehet cuki figurát varázsolni, amolyan rajzfilm-figurásat.
aminek van szeme, és mosolygó szája, az már rossz nem lehet:)
(amúgy szerintem pl az ásó sokkal "nehezebb" jel, mint mondjuk a tv. ráadásul távolabb is áll egy mai városi gyerektől, aki akár lehet hogy még nem is látott ásót, max a praktikerben)
Nekem is eszembe jutott az arc, de az antenna nem, nagyon jó gondolat, mert olyan viccesebb, bohókásabbnak képzelem ettől!
Szerintem attól még tv marad!:)
Igen én is gondoltam rá(szemre,szájra)De nem veszíti el a "tévéségét"?Csápja mindenképpen lesz!
Megyek hímzek valamit,hátha beleszeretek....
hát hogy kedvesebb legyen, lehetne neki szemet meg mosolygó szájat hímezni/rajzolni a képernyőjére.
meg kis antenna "csápokat", esetleg kezet-lábat.
Ízlés dolga...
Könnyebben elképzelhető a számomra, hogy olyasmi tetszik egy gyereknek, amihez érzelmileg is lehet kötődni. Egy kedves állat, mesefigura, akár még étel is (pl. fagyi).
Egy tévét nem a "tévésége" miatt szerenek, inkább azmiatt ami benne van, vagyis belőle jön. Persze akadnak műszaki cikk bolond gyerekek is.:)
miért, szerintem a tv jó jel, vicces:)
nem hiszem, hogy nehezebb lenne belehímezni a ruhákba, mint mondjuk a zsiráfot...
Most nevetgélek, de inkább kínomban. Ez tényleg gáz. Csak nem annyian vannak a csoportban, hogy elfogyott az összes állat, növény, játék, stb.???
Nálunk lehet jelet választani, és csak akkor nem kapja azt a gyerek, ha ugyanabban a csoportban már valakinek ugyanaz a jele.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet lemondani a keresztszülőségről?
- A keresztszemes hímzés rejtelmei
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- Nálatok kik lettek a keresztszülők?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?