Szerepeltél már újságban / televíziós riportban? Ha igen, mennyit és miről szólt..? (beszélgetés)
Anno még mikor táncolni kezdtem a Dáridóban, a tv2-n, meg pár vidéki fellépésen, amit felvettek és leadtak.Meg most nyáron a Meglepetés újságban.
De, ahogy Andy Warhol mondta: a jövőben mindenki híres lesz 15 percre :)))
Sziasztok!
Az én barátnőm szerepelt az 1998-as Quelle/Ősz újságban, amit nagyon keresek! Ha valaki tudna nekem szerezni, azt nagyon megköszönném!!!!!
Statisztaként filmben és reklámban is.
Az iskolám bemutatófilmjében mivel a stúdióban dolgoztam.
Egy futóverseny után velem készítettek riportot mert érdekes ruhában voltunk a barátnőmmel.
Felolvastam egy misén és azt közvetítették.
Egy politikai esten szervezőként részt vettem, azt is mutatták.
Újságban többször említették a nevem korábban országos versenyeket nyertem.
A Regionális hiradót mutatják azon csatornán és ott látható voltam.
Üdv.Ágnes
Én az M1-n voltam, mert kint voltak állásbörzén a Budapest IX. Ferenváros Művelődési Házban velem a Gáspár Sándor készitett riportot hála a jóistennek pont háttal álltam és csak az látszott. Megkérdezte mióta vagyok munkanélküli és kiváncsi volt arra, min kellene változtatni én azt válaszoltam az ipart kellene ujra talpraállitani, hiszen ez a létfentartás szempontjából is fontos lenne.
Erről ennyit. Üdv.Ágnes
Igen. Pont a szülés napján. A kórházban riportot készítettek a szülésekről és a szülész osztályról. És sz én kicsikém szívhangja ment alatta és felvették ahogyan a CTG gépen voltam.
Meg itt a helyi tévében... Még mikor suliba jártam, jártam énekkarra, és akkor sokat szerepeltünk.
Nyertünk egy töriversenyt, ezért a Koppány Tv csinált velünk egy interjút, írt rólunk a Tolnai Népújság.
Jelent már meg cikkem a Tolnai Népújságban és a Koppányszántói Krónikában is (egy ideig újságírónak készültem).
Kb. 6 éves koromban volt az m1-en vmi műsor, ahova gyerekek képeit kellett beküldeni, és leadták utána, ott is feltűntem pár másodpercig.
Igen!Még valamikor 10 évesen nyertem egy szépségversenyt!2008 valamelyik hónap-nők lapja-cikk a faji megkülönböztetésről,munkahelykereséskor!
2008.július 28. Zalai Hírlap-nap szépe,később 5.helyezett!:-)
Ha mar mindenki buszkelkedik en is elmondom a magamet:P
Nekem sok versem jelent meg kisebb koromban,gyerek ujsagokban.
A legerdekesebb dolog a kovetkezo volt:en es a ferjem februar 14en hazasodtunk ossze,a Valentin napon:)Ezt nem mi akartuk hogy igy legyen ,hanem veletlenul tevodott erre a napra.Ebbol az alkalombol egyik legfobb romaniai tv ado pont a mi varosunkat szemelte ki hogy itt "kutassa"a szerelmeseket es hogy a hazassag koto terembe is ellatogassanak.
Mi semmit nem tudtunk errol ezert ugy meg voltunk lepodve mikor filmeztek hogy meg se tudtunk szolalni:)Aztan beszelgettem a riporter novel es mondta hogy egesz delelott ott voltak a hazassag koto terembe es vartak az "idealis part",es mondta hogy az ok velemenyuk szerint mi voltunk a leg edesebb es szebb fiatal par azon a napon:)Mondta hogy elkuldik dvd-n amit filmeztek,es hogy nezzuk este a hiradot mert benne leszunk:)Mi meg is neztuk(leallitottuk a bulizast addig)es nagyon orvendtunk.
Aztan elkuldtek a dvd-t es azota is erre emlekeztet minket a Valentin nap ,es ugy latszik szerencset hozott nekunk:)
Erdekes volt hogy azutan hogy mutattak az eskuvonket a tv-ben(kb 10 percet),azutan sokat mondtak hogy "benne voltatok a tv-ben:P".....Es meg az volt erdekes hogy az exem is igy ertesult hogy en ferjhez mentem:))))
en azon csodalkozom hogy ha ennyi erdekes dolog tortent veled, es ujsagba is irtal, hogy nem volt annyi fantaziad, hogy valami erdekes nicket kitalalj. ;)
egyebkent en is voltam ujsagban, es szerintem elete soran majd mindenki legalabb egyszer bekerul. s nekem megvaltoztatta reszben. ennek koszonhetoen ismertem meg az exem :)
Országos műveltségi versenyen lettünk harmadikak csapatban... Akkor elég sokszor szerepeltünk, újságban TV-ben, rádióban...
De ez még a gimi végén volt. Egymillió évvel ezelőtt....
További ajánlott fórumok:
- Van-e a gyermeked szobájába televízió és/vagy számítógép?
- Kisfiamnak televízió lett a jele az oviban :o(.Nem tudtok valami mintát? (keresztszemes pl...)
- Ha msn-en az ismerősnél eddig a "friend" között szerepeltem, és mostmár nem, ez azt jelenti, hogy csak a profiljáról törölt?
- Egészségőr c. műsorban (Viasat3) a Dr. Tüü riportban milyen bogyóról beszéltek?
- Szerintetek bárki játszhat és nyerhet a televízióban futó telefonos játékokban, vagy csak a bennfentesek?Tényleg kifizetik a nyereményt?
- Mondanátok olyan magyarországi híreket, amelyek sokáig szerepeltek a médiában és sokáig beszédtéma volt az emberek közt?