Egészségőr c. műsorban (Viasat3) a Dr. Tüü riportban milyen bogyóról beszéltek? (tudásbázis)
Majdnem olyan. Az összetevők változnak, de a hatás szinte ugyanaz.
Kedvenc doki mondása:
"Az elhízáshoz vezető út fogyókúrákkal van kikövezve!"
Fogyni csak akkor lehet, ha az ember kevesebbet eszik és kész. Vannak növények, amik segítenek, de csakis akkor, ha az étkezési szokásainkon változtatunk. A többi átverés. Én is szoktam néha használni pl. a Nopalint ami fügekaktusz.
Ezek nem fogyókúrára valók, hanem az egészség helyreállítására.
"A bélflóra egyensúlya nagyon érzékeny. Könnyen felborulhat bizonyos gyógyszerek – különösen antibiotikumok – alkalmazása során, stressz hatására („utazási hasmenés”), illetve gyomorrontások, hasmenéses állapotok során, stb. is, teret engedve a nemkívánatos baktériumok,gombák pl. Candida elszaporodásának.
Az acidophilus különösen ellenálló, hasznos baktérium. Kedvezőtlen környezetet teremt a különféle káros kórokozók (klosztridiumok, kólibaktériumok, gombák, stb.) számára. Segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok és a laktóz feldolgozásában, szerepet játszik a B-vitaminok szintézisében. Segítségével megóvhatjuk a tápcsatorna normális baktériumflóráját, így hatékonyan támogathatjuk emésztőrendszerünk egészséges működését."
Én hosszú évek óta használok ilyet más néven és 100db 4600 Ft. MLM termék, de tudom, hogy hasonló sok helyen kapható.
A joghurtban is van sok probiotikum, amik közül legfontosabb az Acidophilus.
Itt rálehet kérdezni mi volt. Magát a műsort nem töltötték még fel, én legalábbis nem találtam meg.
akkor passz, és bocsi a tévedésért
ha kiderül engem is érdekelne hogy mi is volt az
sziasztok!
én is pont ezt keresem a neten, de hát ez nem bogyó akkor meg miről is beszélt? ez az üveges meg 5eFt.
Elkezdtem én is olvasgatni, 5000 egy üveg, az elején csak napi egy kanállal kell szedni és fokozatosan kell emelni az adagot.
A Hummel-es oldalt néztem, van másik is?
köszi!
valaki próbálta már?
További ajánlott fórumok:
- Ti hányszor beszéltek anyukátokkal egy nap?
- Pasiknak: miért nem beszéltek az érzelmeitekről?
- Ti beszéltek a párotokkal napközben telefonon?
- Külföldön élő családok, ti beszéltek idegen nyelven otthon a gyerekeknek?
- Ti hogy reagáltok, ha összefuttok véletlen egy olyan személlyel, akivel nem beszéltek?
- Szerepeltél már újságban / televíziós riportban? Ha igen, mennyit és miről szólt..?