Ti beszéltek a párotokkal napközben telefonon? (beszélgetés)
Mi 7 éve vagyunk együtt, de napközben nem szoktunk beszélni egymással telefonon.
Viszont ha az egyikünk már otthon van és várja a másikat haza, akkor ha végeztünk és sétálunk haza akkor már felhívjuk egymást.
Amúgy este beszéljük meg a dolgokat.
Szia!
Mi 10 éve vagyunk együtt, 4 éve vagyunk házasok. Nem hívjuk egymást, csak ha valami fontos, sürgős dolog van. Este megbeszéljük, hogy kivel mi történt.
Jó munkát a szakdogához!
igen
és este is
Persze.
10 éve vagyunk együtt 8 éve házasok agyunk, van egy gyerekünk és kivétel nélkül minden nap, munkaából hazafele menet a kocsiból hivjuk a másikat, napközben ha adódik valami vagy csak egy hosszú tárgyalásról kiesünk akár ő akár én hívjuk egymást egy kis csicsergésre, illetve ha a kocsi beszélgetés utána másikunk esetleg nem ér haza a szokott időn belül akkor felhivjuk amásikat.Bár olyankor már mindig a lánykánk csacsog, hogy any avgy apa mikor jössz már:)
Szia!
3 ev, es szinte soha nem beszelunk telefonon, csak ha nagyon muszaj. Munkaidoben ott az msn, ha valami surgos.
Meg is utne a guta, ha folyton hivogatna.
Amugy miert nem csinalsz egy kerdoivet inkabb a szakdolihoz? Google spreadsheets meg ki is ertekeli neked.
Szia!
5 éve vagyunk együtt,1 éve költöztünk össze,de minden nap többször hívjuk egymást. :)
Beszélünk.
De személyesem is találkozunk:)
17 éve élünk együtt. Minden nap többször beszélünk telefonon (ha csak egy percet is), pl. reggel miután beérek a munkába, gyorsan felhívom, hogy melyik gyereknek, hogyan indult a reggel. Ő is felhív akár többször is.
Ha nem alkalmas, elég csak kinyomni a telefont és a másik tudja, hogy nem idő beszélgetni.
Gyeden vagyok, és többször is beszélünk néhány percet napközben. A férjem elég aggódós, ha útnak indulunk, fel kell hívnom, amikor odaértünk (Ő is be szokott így jelentkezni) De sokszor csak azért hívjuk egymást, mert hiányzik a másik.
10 éve vagyunk együtt.
Csak akkor hívjuk fel egymást, ha valami sürgős dolog van, csak csacsogni nem.
Hülyét is kapna ő is, meg én is.
7 éve vagyunk együtt.
Én is fel szoktam hívni,de van hogy ô is engem!
Én is itthon vagyok még a kicsivel,ingyen beszélünk és a munkaköre megengedi,hogy pár percig beszéljünk!
Mondjuk ma pl csak egy sms-t küldött ami ennyit tartalmazott:paradicsomos húsgombóc
Gondolom hirtelen erre támadt ingere és meg kell fôzzem a napokban!;-)
Igen....
Naponta többször felhív,és megkérdezi,hogy "merre csavarogsz te k...fi???"
6 és fél éve vagyunk együtt,3 és fél éve házasok.
Naponta többször is beszélünk,ingyen hívjuk egymást,én itthon vagyok az 5 és fél hónapos Törpénkkel,ráérek,az ő munkája mellett meg nyugodtan dumcsizhatunk :)
Persze a komolyabb dolgokat itthon beszéljük meg!
Nem. Ha nincs valami fontos, nem zavargatom. Minek.
Hazajön és akkor élőben dumálhatunk. :)
További ajánlott fórumok:
- Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban...
- Miért hívogat a pasi telefonon?
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?
- Te mit tennél, ha a párod azon kapod, egy idegen nővel szerelmes üzeneteket vált a neten? Ill. smsezgetnek telefonon?
- Mit csináltok napközben a párotokkal?
- Ti mennyit beszéltek napközben a párotokkal?