Miért hívogat a pasi telefonon? (beszélgetés)
mert én munka közben lógok errefelé, az ismerkedési dolgot megkérdezem a páromtól, hátha jóváhagyja :))))))))
de még soha nem szántam ezredennyi időt sem egy pasira, mint te, még gondolatban sem, akivel ennyire nem volt köztünk semmi. nem tartod időpazarlásnak? mert míg te magadban folyamatosan gyártod a történéseket, tulajdonképpen semmi sem történik, és nem léptek előre. egy ilyen pasi meg nem éri meg a fáradtságot semmilyen téren
"És mi van, ha nélküle meg nem is"
Erre kérdeztem rá h mit nem is nélküle.
Lehet hogy nem.
Csak...
De ha mégis?
És mi van, ha nélküle meg nem is?
Ááááááááááááá! :)
dehogyis.
cseréld le az újra.
talán nem bánod meg. :)
szerintem nem valószínű, hogy egy pasi, aki párszor meghúzott, végig akarna vonultatni bemutatásképp a rokonságnak vagy barátoknak :)
tényleg úgy gondolod, egy felnőtt férfi odacitál a legjobb barátja elé, hogy na ez az a jófej csaj, akit elvittem párszor egy körre? simán rákérdezhettél volna, hogy miért akar bemutatni a barátjának. nem vagytok sem egy pár, sem puszipajtások, hogy ez annyira természetes lenne
Azért ne vedd készpénznek amit mondunk.
Ne azért ne akarj valamit,mert mi azt mondjuk.
Ezért írtam, hogy van mit tanulnom még, mert meg tud vezetni könnyen. Mivel többen is írtátok az ellenkezőjét, nektek lehet igazatok.
Nem engedném, de az én véleményemet nem kérte ki. Nem direkt összeismerkedtetésről volt szó.
Ez is egy variáció.:D
Legyen így.
Engeded,hogy összeismertessen vele?
Én azt gondoltam azért mert kedvelt engem és úgy volt vele, hogy "na ő az a jófej csaj".
De van mit tanulnom még :D
Jogos.
Én azt írom le,ami az én véleményem.Méhecske,semmit nem bántásnak szánok...
Oké.
Te mire gondolsz,miért akar összeismertetni?
További ajánlott fórumok:
- Valaki folyamatosan hívogat (zaklat) telefonon. Látom a telefonszámot is. Mit tegyek?
- Miért nem sikerül elérni telefonon az ismerősömet?
- Okostelefonon miért nem kapok értesítési jelzést se e-mailről, se Facebook, Insta, mi lehet a gond?
- iPhone telefonon miért hallom halkan a vonal túloldalán beszélőt, amikor max. hangerőn van és a zenehallgatással nincs gond?
- Facebookon miért halványabb valamelyik hozzászólás a telefonon?
- Miért nem látszódnak a témák a telefonon és a gépen? (Nokia 5230)