Valaki folyamatosan hívogat (zaklat) telefonon. Látom a telefonszámot is. Mit tegyek? (beszélgetés)
Vigyázz vele milyen szám, mert vannak olyanok akik felveszik és már le is emeltek egy kis tekintélyes összeget a számládról.Direkt erre utaznak.
Keress rá a számra a neten, vagy a szolgáltatónál, ott "elméletileg" az ilyen számokat nyilván tartják. (Már ha valaki bejelentett őket.)
aki megadja a telefonszámát az nem zaklató hanem hülye, feltéve ha zaklatni akar.
Zaklattak márt engem is, felvettem és kiderült csak elütötte a számot, így volt beírva.
Hülyeségeket ne tanácsolj! Büntetendő!
Tudod, mindenkinek vannak személyiségi jogai, annak is akinek nem kellene!
Ha nem veszed fel, sohasem tudod meg!
Engem hetente legalább egyszer felhív egy hölgy (a telefonszámáról már tudom hogy ő) és mindig elnézést kér, "mellényomta"! Mivel mobil számát írja ki a telefonom igazán nem értem miért nem menti el a "jó" számot. (Hangjáról ítélve idős hölgy lehet, talán nem tudja hogyan kell elmenteni .....)
SZIA! A RENDŐRSÉGEN KELL BEJELENTENI,MERT CSAK ŐK ELLENŐRIZHETIK A ZAKLATÁSNAK MINŐSÜLŐ HIVÁSOKAT!
VAGY ÉJSZAKA NÉHA KAPCSOLD KI A TELEFONT!
REMÉLEM SEGITETTEM!
Tiltsd le,ha zavar...
Es rendszeresen? Gondolom, egyszer sem vetted fel,mert akkor tudnad ki is az:)
További ajánlott fórumok:
- Miért hívogat a pasi telefonon?
- Ti hogyan dolgozzátok fel a telefonon és személyesen zaklató ügynökök idegesítését?
- Ha valaki telefonon szám nélkül zaklat, mit lehet tenni?
- Valaki zaklat telefonon. Azt írja ki számként +420. Mi lehet ez?
- Volt már olyan, hogy telefonon zaklattak?
- Szükségem lenne valakinek a segítségére, aki telefonszám azonosításban tudna segíteni. Zaklatnak, de a szám, amiről történik titkosított.