Miért nem sikerül elérni telefonon az ismerősömet? (beszélgetés)
Szerintem egy nullával többet ütöttél be. (a +44 után nem kell a nulla).
Egy példával: ha az illető száma 0171 895 6652, az országhívó 44, akkor így kell beütni: +44 171 895 6652. Állandó foglalt ilyenkor is jelentkezhet.
A "szigeten" máshogy csörög ki a telefon, két rövidet az egy hosszú kicsengés helyett. Nem ez zavar téged össze?
Lehet, hogy csak nem tudja felvenni, amikor hívod. Vagy nem akarja...
Ő erről a mobilról tud hívni téged?
Valamit át kellene állítani lehet ott is van hasonló mint a Roaming szolgáltatás ami ha nincs bekapcsolva nem lehet használni.
Ha rám hallgatsz telefonálásra a legtökéletesebb a skype. Sokat beszélhettek ingyen és még akár láthatod is.
:)) bocsi.. szoismetles 1000rel.. :)
Szoval, mi is a kerdes??
Az a baj, hogy a jobb felső sarokban megjelent a teljes szöveg kiírva, ott rákattintottam, anélkül h. végigolvastam volna, de itt már csak ennyit látok:
"Sziasztok.Angliai mobilszámot hìvtam nemrég. Még életemben nem telefonáltam külfölre és Angliai mobilt sem hìvtam. Az ismerősömet"
További ajánlott fórumok:
- Valaki tudja Dr. Csaba Ákos nőgyógyász hova tűnhetett el? 2 hónapja nem lehet elérni telefonon...
- Mitől látja két ismerősöm, hogy kerestem telefonon, mikor én nem kerestem őket?
- DIGI TV-t nem lehet nézni, minden kódolás eltünt. Telefonon nem lehet őket elérni. Nem tudja valaki véletlenül az okát?
- Hogyan lehet a Budapest Bank jogi osztályát elérni? Telefonon lehetetlen, csak a gép kapcsol be....
- Dr. Husz Sándor bőrgyógyászt nem tudom elérni telefonon magánrendeléssel kapcsolatban. Odamenjek a mai rendelési időben csak úgy?
- A Bethesda kórház fül-orr-gégészetét, hogy lehet telefonon elérni?