Van-e a gyermeked szobájába televízió és/vagy számítógép? (beszélgetés)
A számítógép az ikrek szobájában van, de egyenlőre még bekapcsolni sem tudják, csak mi használjuk:)
Ez még a régi kialakításnál adódott így, de a következő felújításnál hozzánk tervezzük.
Mondjuk nekünk bevált így, mert legalább mi sem tudunk hajnalig előtte ülni:)
A tv viszont nálunk van.
Egyetértek. Nálunk az irodában van számítógép (a padlástérben). Elég sok harc árán tudom őket leparancsolni. Ha lent lenne a szobájukban, ki sem jönnének.
A TV nálunk is a közös térben van, nem győzöm kapkodni a fejem: ha lezavarom őket a számítógép elől, akkor bekapcsolják a TV-t. Egyszerűen tompítja az agyat, a gyerekek elfelejtenek mozogni.
Sziasztok! Nekem két nagy gyerekem van, 14 és 11 évesek. Mindketten nagyon szeretnének saját számítógépet és tv-t. A lányom megkapta a kisebbik tv-t nyárra. Tesztelésnek nagyon jó volt, mert rájöttünk, hogy jobb, ha nincs neki.
A tv és a számítógép is a nappaliban van, így ha játszanak/msneznek, akkor legalább velünk vannak. Néha lehet hozzájuk szólni, és nem utolsó sorban kontrollálni, hogy ne essenek túlzásba.
A lányom abszolút elvonult egész nyáron tvzni, hiába volt itthon, mégsem nagyon beszélgettünk.
A fiam pedig tutira le sem szakadna a számítógépről, ha lenne sajátja, az pedig hova vezetne???
Szerintem meg kell várni, hogy elég nagyok legyenek ezekhez a dolgokhoz. Nem utolsó sorban pedig egész nap suliban vannak, legalább azt az esti 1-2 szabad órát töltse együtt a család, úgyis olyan hamar felnőnek. Valamikor beszélgetni is kell egymással.
Tévé 3,5 éves kora óta van a szobájában, számítógép pedig másodikos kor a óta.
Egyáltalán nem él vissza vele, általában inkább olvasni szokott a lányom.
Nálunk a gyerek szoba csak ugy van. A gyerköceim nem alszanak ott. Nálunk alszanak a nagyszobában. Ott van plazma tv, dvd, házi mozi rendszer,. A gyerek szobában is van tv, dvd, hifi és a számító gépem. Ott szoktam számítógépezni. A gyerköcök a nagy 4 éves és a kicsi 20 hónapos.
A nagy szobában szoktak mesét nézni, mert oda van bekötve a digi.
Sajnos van,de nem sokáig lesz.
6,5 éves azt hittem jó ötlet ha saját tvje lesz.Belátom rossz ötlet volt.
Tv már nincs, mert éjszaka is bekapcsolták. Számítógép van, de csak ritkán játszanak vele.
Viszont a fürdőszobában van tv.XD
van számitógépe,itt ülök elötte...
internet,dvd,tv,cd lejátszó,szkener,fénymásoló és nyomtató is...egy komplett iroda..és még csak 6 éves....
További ajánlott fórumok:
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- Hogy hívják a gyermekedet/gyermekeidet?
- Milyen nevet fogsz adni/adtál a gyermekednek?
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- Milyen farsangi jelmeze lesz gyermekednek?
- Gyermeked szobájában milyen bútorok találhatóak?