Ha msn-en az ismerősnél eddig a "friend" között szerepeltem, és mostmár nem, ez azt jelenti, hogy csak a profiljáról törölt? (tudásbázis)
viszont az ő gépén az ő kontaktlistájában már nem leszel
nekem is van ilyen ismerősöm, akit így töröltem. olyan ritkán írunk, hogy fölösleges, hogy fent legyen, tehát nincs a listámon, de én az övén igen, így ha akar, írhat, de nekem nem foglalja a "helyet". :)
erre az ablakra gondoltam:
csak nem ami pirossal be van keretezve, hanem fölötte az a gomb, angolul View.
és attól még tudsz valakivel beszélgetni, hogy nem vagy a kontaktlistáján. próbáld csak ki egy jóismerőssel, aki szerepel ebben az ablakban. kérd meg, hogy töröljön, de ne pipálja be a blokkolást, meg a windows live kontaktos pipaboxot se. utána látni fogod, hogy ebből az ablakból eltűnik, de te továbbra is fogsz tudni beszélgetni vele.
a fentlétet is itt a pluszon lehet látni
sztem próbálj magyar verziót letölteni
nem tudok angolul, de ha megvan a plussz, akkor próbálgass rákattogni valahova. és egy olyan ablakot keress, ahol kidobja h kik vannak nálad
egymás alatt mutatja a partnereidet. és a legalján van olyan lehetőség, h akiknál te szerepelsz arra kell rákattintani és akkor látod, h fenn v e másnál v nem
v próbálj magyar verziót letölteni
De én pont hogy nem a Windows Live profilokat kérdeztem (amit ugye a böngészőben néz meg az ember), hanem a programban a gépeden.
És nem a Plus-ban csak a sima kliensben. Van Eszközök menüd a progiban, vagy nincs?
Egyszer megnéztem a live messengernél az illető profiljánál, eddig szerepeltem a barátai között, de már nem.
Másodszor megnéztem most a Plus-nál a Contact List Clean-Up-nál, és ott No van. Szóval ez mit jelent?
mert jelzem, hogy barátnőmnél is no van, és vele szoktam beszélni.
jó hülye vagyok, sorry, minden ok.
na mármost néztem, a listán, elvileg nem szerepelek nála, de mondom oylannál se, akivel szoktam beszélni. Tudom szőke vagyok, de ilyenhez nem értek.
jajj, SOS!!!!
véletlen a plus-nál chek lock-ot vagy mit választottam, és eltűnt minden!!!! most mi van, meg se tudom nyitni a messengert
Windows live-ot, ott néztem, nem szerepelek, de olyannál se szerepelek, akinél elvileg a barátja vagyok, meg akivel szoktam beszélni is, vagy akinél nem szerepelek, de tudom hogy fent van, mert most is látom. Szóval még mindig nem lettem okosabb.
de azért köszi
Nem tudom, hogy meg Msn vagy mar Windows Live messengert használsz-e, de először a következőt érdemes megnezni:
Eszközök menü Beállítások menüpontja, a feljövő ablakban Adatvédelem - itt van egy olyan gomb, amit ha megmutatja neked, hogy kinek a kontaktlistáján vagy egyáltalán rajta.
Ha mar itt se szerepel az embered, akkor biztos, hogy torolt, es ha a live weboldalon a baratai kozott se vagy mar, akkor valoszinu hogy a torles folyamataban a "kivetel a Windows Live Hotmail konktjaktaim kozul" pipaboxot is bepipalta.
Ez meg nem jelenti viszont azt, hogy blokkolt is, tehat ha neha latod online-nak is illetve irsz neki es arra valaszol is, akkor nem blokkolt, csak torolt.
plusz / a partner karbantartó címszó alatt ha jól emlékszem. és ott van két lehetőség, h listádon szerepló partnerek, meg akik listáján szerepelsz, na arra kell kattintani és ott látod, h igen, v nem
de először kell a plust letölteni
mert ugye eddig ott voltam a barátjai között, most nem szerepelek közte (36 helyett már csak 12 van nála), és nem tudom, hogy ez azt jelenti e, hogy teljesen törölt e.
Viszont nálam is van olyan, aki nem szerepel a barátaim között, de msn-en beszélünk. Ezért kérdem.
szia
szerintem nem törölt, ilyennel már én is találkoztam.
Ezt nem tudom.
Engem is törölt egy haver,és olyan megalázó volt.
További ajánlott fórumok:
- Te felvennél ismerősnek a te nevedben kölcsönt?
- Ti megmondanátok egy ismerősnek ha a 3 éves fián az autizmus több tünetét észlelnétek?
- Ma elmeséltem ismerősnek hogy babát tervezünk, erre...
- Mi az, amit elnéztek ismerősnek? És mi az, ami után fel is út, le is út?
- Jelölnétek férfit ismerősnek? Nem akarom, hogy félre értsen.
- Ilyenkor mi van, miért jelölt ismerősnek, játszik velem?