Hol lehet olcsóbban venni műkörmös géleket, tipeket stb., netről biztonságos? (tudásbázis)
Hát kérte a fene, hogy olvasd el a hsz-em. :D
Lehet, hogy én lelki szegény vagyok, viszont egy icipicikét értek a körmözéshez is. És speciel ebben a szakmában általában nagyon igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve. És erre mindenki rájön, aki egy kicsit is alázatos a szakma iránt, és hajlandó tanulni, fejlődni. Addig pedig mindig is leszenek ilyen olcsójánosok, akik azt hiszik, hogy hűűűdekreatívan feltalálták a spanyolviaszt, és megtalálták az ebay-t :D Sok szerencsét hozzá.
szerintem meg ne osszad az eszt.!!a növeremnek probaltam segiteni.es akk ö biztos nagyon szar mükörmös lesz.mivel tanfolyamra jar.es a huga megmer itt barmit kerdezni.jah es h te tudatlan vagy draga.akk nezz szet ebay en jobban es utanna ocsarold es jatszd az okost.
mivel en fodrasz vagyok nalunk 200euro a eredeti pothaj.es kiprobaltam rendeltem ebayrol.ott volt 50euro.es a nyomaba sem er az amit nalunk lehet kapni.ugyhogy ha valamit nem tudsz ne gyere ide okoskodni.pff
;)
Így van, csak sajnos sokkal több belőlük a kontár:(
További ajánlott fórumok:
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Te elvárnád, hogy ha a fodrászod házhoz megy, akkor olcsóbban dolgozzon?
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Héliummal lufit legolcsóbban de biztonságosan feltölteni, hogyan?!
- Kezdő műkörmös vagyok, hány %-al olcsóbban dolgozzak az átlagnál?